Plastimea Mealiss 120 Wax Apparaat

Plastimea Mealiss 120 Wax Apparaat Review

De Plastimea Mealiss 120 is een wax apparaat waarmee je gemakkelijk thuis zelf kunt ontharen met wax. De kit, verkrijgbaar bij de bol.com bestaat uit: het wax apparaat, 5 zakjes wax korrels, 20 spatels en een verzorgende nabehandelingsolie. Oftewel alles om zelf aan de slag te kunnen met wax.

Al langere tijd laat ik mijn wenkbrauwen (henna brows) en bovenlip graag waxen bij de schoonheidssalon. Echter heb ik hier niet altijd de tijd voor en doe ik het ook wel eens zelf met bijvoorbeeld wax strips. Ik begon mij af te vragen wat een eigen wax apparaatje zou kosten en al gauw kwam ik bij de Mealiss®120 Kit uit. In mijn ogen helemaal niet duur dus! Ik besloot hem direct te bestellen en hier lees je daarom vandaag mijn Plastimea Mealiss 120 Wax Apparaat review. Kijk je mee?

Wax Apparaat Review

Plastimea Mealiss 120 Wax Apparaat

De Plastimea Mealiss 120 is een professioneel wax apparaat bedoeld voor thuis gebruik. Zo ben je niet meer gebonden aan de schoonheidssalon en kun je lekker zelf aan de slag! Gebruik het wax apparaat om bijvoorbeeld je benen, armen, wenkbrauwen of bovenlip te ontharen.  De wax warmer wordt geleverd inclusief alle benodigdheden voor een wax ontharing. Denk hierbij aan wax (parels), spatels en een behandelingsolie.

Het enige wat je hoeft te doen is de stekker in het stopcontact, de knop omdraaien en de parels te laten smelten. Fijn aan het Plastimea Mealiss 120 wax apparaat is dat deze zeer krachtig is. De wax parels worden al in minder dan 5 minuten warm.

Hierna kun je al aan de slag met het zelf waxen. De wax dient aangebracht te worden met de bijgeleverde spatel op het desgewenst lichaamsdeel wat onthaard dient te worden. Het beste is om dit aan te brengen met de haargroei richting mee. Vervolgens zal de wax uitharden en deze dient dan ook direct als strip. De wax kan het beste tegen de haar groei richting in er weer af getrokken worden.

Mealiss 10 120 Review

Het resultaat? Een lekker zachte en gladde huid! Eventuele wax restjes kunnen met de nabehandelingsolie verwijderd worden, dit geeft ook direct extra kalmering en verzorging. Het residu aan wax kan gewoon in het Mealiss 120 wax apparaat blijven zitten. Dit zal uitharden wanneer de stroom eraf is en door de deksel kan er geen stof bij komen. Het residu kan voor een eventuele volgende wax sessie gebruikt worden.

Ook goed om te weten is dat de bijgeleverde wax parels dierproefvrij en vegan zijn. De wax parels zijn geschikt voor de normale, droge en gevoelige huid. Nog een leuk weetje is dat de wax gemaakt is van recyclebaar hars! Oftewel goed voor jouw huid en goed voor het milieu.

De wax parels worden geleverd in 10 zakjes van 100 gram. Ofwel 1000 gram in totaal. De Plastimea Mealiss 120 heeft dan ook een inhoud van 1000 ml. Dit betekend natuurlijk niet dat je alle zakjes perse in één keer hoeft op te laten smelten. Ik persoonlijk vind het fijner om een zakje per keer te gebruiken.Mocht je dit te veel vinden is er ook een kleinere set verkrijgbaar, namelijk de Plastimea Kit Mealiss®10. Deze heeft een inhoud van 400 ml i.p.v. 1000 ml en wordt geleverd inclusief 400 gram aan wax parels.

Mealiss 120 Review

Mijn Plastimea Mealiss 120 Review

Inmiddels heb ik het Plastimea Mealiss 120 Wax Apparaat uitgebreid kunnen testen en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben. Aan het begin was het even wennen om met vloeibare wax te werken i.p.v. kant en klare wax strips. Dit door dat het soms wat geknoei geeft. Maar gezien het resultaat en het effect, gaat mijn voorkeur wel uit naar dit apparaatje!

Ik gebruik de Mealiss 120 om mijn bovenlip en wenkbrauwen te harsen. Voor het harsen van mijn bovenlip zijn de meegeleverde spatels prima. Maar voor mijn wenkbrauwen gebruik ik liever een wat dunnere spatel, deze heb ik er later nog los bij besteld. De wax beans smelten inderdaad vrij snel op, zijn fijn in gebruik en mijn huid reageert er goed op. Ook top dat er een nabehandelingsolie bij zit. Dit maakt het verwijderen van restjes wax extra makkelijk.

Bij het gebruik zet ik het wax apparaat aan het begin het liefst op de hoogste stand, zodat de wax snel gesmolten is. En vervolgens zet ik hem op medium, dit wanneer ik de hars ga aanbrengen. De wax breng ik altijd aan op in de richting van de haargroei. Het eraf trekken van de wax in de tegenovergestelde richting, dus weer van de haargroei af. Dit geeft het beste effect en hierdoor blijven haartjes zo’n 1 a 2 weken weg.

Ben je dus opzoek naar een budget proof wax apparaat met alle benodigdheden? Dan kan ik je het Mealiss 120 Wax Apparaat van het merk Plastimea zeker aanraden!


Plastimea Mealiss 120 kopen?

Het Plastimea Mealiss 120 Wax Apparaat shop je het voordeligst
bij de Bol.com vanaf € 49,95 | 1000 ml

💡 Lees tip!: Bekijk mijn beauty reviews


Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Scheren, laseren, waxen of epileren?

 

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.