Pureology Color Fanatic Leave In Conditioner

Pureology Color Fanatic Leave In Conditioner Review

De Pureology Color Fanatic Leave In Conditioner spray belooft maar liefst 21 essentiële voordelen voor het haar te bieden. Deze multifunctionele haarspray werkt als heat protector, leave in conditioner, anti-klit spray en meer. Aangezien ik mijn haar blondeer en ik het weer lang laat groeien, merk ik dat mijn haar sneller droog word. Maar ook meer verzorging nodig heeft.

En aangezien mijn haar snel vettig word van haaroliën, klonk deze leave in conditioner spray van Pureology daar perfect voor. Ik besloot het product te bestellen en hier lees je vandaag mijn Pureology Color Fanatic Leave In Conditioner review. Is dit echt hét alles in één product voor mijn haar? Je leest het hieronder.

🛍️ Tip: Shop de Pureology Color Fanatic Spray hier extra voordelig!
gebruik code: LFNLJANINEB voor extra korting bij LookFantastic

Pureology Colour Fanatic Spray Review

Pureology Color Fanatic Leave In Conditioner

De Pureology Colour Fanatic Spray is een multifunctionele leave-in spray speciaal bedoeld om gekleurd haar te verzorgen, beschermen en te stijlen. Het is dus een alles in één product en is ideaal voor een goede en snelle verzorging van het haar. De formule bevat het unieke AntiFadeComplex wat ervoor zorgt dat het haar wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Maar ook voor beschadiging door hitte van bijvoorbeeld de zon en/of stylingtools.

Daarnaast bevat de Pureology Color Fanatic Leave In Conditioner spray plantaardige Keravis™-proteïne, kokosolie en olijfolie. Deze mix zorgt ervoor dat het haar verzorgd wordt en gladder aanvoelt. Waar de kokosolie zorgt voor een gezonde hoofdhuid. Helpt de olijfolie de lokken van binnenuit te verzorgen. De toevoeging van camelina olie stimuleert de haargroei en zorgt ervoor dat het haar gehydrateerd blijft.

Pureology Leave In Spray Review

Kortom deze Pureology Color Fanatic Leave In Conditioner Spray maakt het haar beter door kambaar, glanzender, gehydrateerd, glad, zacht en gezonder. Zoals eerder benoemd heeft deze leave-in conditioner spray van Pureology 21 voordelen, hieronder vind je alle voordelen opgesomd:

 1. Beschermt tegen kleurvervaging
 2. Uitstekende leave-in conditioner
 3. Ontwart onmiddelijk
 4. Maakt het föhnen makkelijker
 5. Hydrateert droog haar
 6. Maakt het haar zacht
 7. Gewichtloos
 8. Ideale kniplotion
 9. Helpt gespleten haarpunten te voorkomen
 10. Helpt haarverlies door borstelen en kammen te voorkomen
 11. Versterkt de haarvezels
 12. Beschermt het haar tegen beschadiging door hitte
 13. Beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf
 14. Maakt het haar glad
 15. Maakt het haar zacht
 16. Creëert een beschermlaagje om de lokken
 17. Vermindert droog haar
 18. Vermindert pluizend haar
 19. Voorkomt en behandeld statisch haar
 20. Heeft een verfrissende werking
 21. Voegt extra glans toe

Ook heel fijn is dat de Pureology Color Fanatic Leave In Conditioner Spray vegan is en vrij van zout, parabenen, kleurstoffen, alcohol, minerale oliën en DEA (diethanolamine). De spray is geschikt voor alle haartypes. De Pureology Colour Fanatic Spray zit verpakt in een spray flacon en heeft een inhoud van 200 ml. Bij een normaal gebruik doe je hier zo’n 1 tot 2 maanden mee.

Pureology Leave In Conditioner

Pureology Leave In Conditioner Review

Het merk Pureology had ik nog niet eerder geprobeerd. De Pureology Colour Fanatic Spray was dan ook direct mijn eerste product dat ik van dit merk heb uitgeprobeerd. En ik moet zeggen, ik ben aangenaam verrast. Als aller eerst ruikt het product echt geweldig! Mijn vriend vroeg zelfs heb je een nieuw parfum op. Hij vindt de spray ook heel erg lekker ruiken. Het geeft echt een beetje dat salonwaardige gevoel.

Maar dan het belangrijkste onderdeel: de werking. Ook daar ben ik erg over te spreken. De Pureology Leave In Conditioner maakt mijn haar beter doorkambaar, zachter, gladder en glanzender. Ik gebruik de spray zowel na het douchen als tussen de wasbeurten in. Het is inderdaad een alles in één product en ik snap de hype rondom deze leave-in spray helemaal. Het maakt mijn haar niet vettig, niet zwaar en ook laat het geen waas achter.

Sterker nog, deze spray vervangt mijn haarolie. Ik heb er een nieuwe favoriet bij. Mijn haar reageert echt heel goed op dit product en het is eigenlijk precies wat ik had gehoopt en waar ik naar op zoek was. De Pureology Color Fanatic Leave In Conditioner Spray kan ik dus zeker aanraden en ik denk dat heel veel haartypes baat hebben bij dit product. Ik ga deze absoluut opnieuw aanschaffen zodra die op is!


Pureology Colour Fanatic Spray kopen?

De Pureology Color Fanatic Leave In Conditioner is verkrijgbaar vanaf € 31,95 | 200 ml
bij LookFantastic.nl
gebruik code: LFNLJANINEB voor extra korting bij LookFantastic

💡 Lees tip!: Bekijk mijn top 5 beste haarmaskers


Ben jij al bekend met de producten van Pureology?

 

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.