4.1 C
Amsterdam

RITUALS The Ritual of Hammam Giftset S

RITUALS Hammam Giftset Review

Het is al weer enige tijd geleden dat ik deze RITUALS The Ritual of Hammam Giftset S van mijn ouders cadeau kreeg. Ik ben zelf dol op de producten van de RITUALS en de Hammam lijn is mijn favoriet uit hen assortiment. Ik kreeg de RITUALS Hammam Giftset in de maat S. Deze bevat 4 schattige mini verpakkingen van de shower foam, black soap, shampoo en hand wash uit de lijn. Ideaal voor op vakantie bijvoorbeeld. Aangezien vakantie er voorlopig nog even niet in zit, heb ik deze cuties gewoon in mijn douche neer gezet. In deze blogpost laat ik je de producten uit deze RITUALS Hammam Giftset zien en lees je wat ik er van vind, kijk je mee?

RITUALS The Ritual of Hammam

Alle producten uit de RITUALS The Ritual of Hammam lijn bevatten een frisse geur van eucalyptus en rozemarijn. Dit is een typische geur voor de Hammam rituelen.  Hammam staat voor authentieke stoombadervaringen in het Oosten. Het is een reinigingstraditie al eeuwenlang gebruikt word voor het zuiveren van lichaam en geest. De RITUALS hammam lijn is speciaal samengesteld om thuis ook een hammam ritueel te kunnen ervaren. Het is een frisse geur met een opwekkend effect. Ik zelf vind dit persoonlijk de lekkerste lijn uit de RITUALS collectie. Je vind bij mij dan ook regelmatig de shower foam terug in mijn badkamer. Over de geurkaars en geurstokjes heb ik eerder ook nog een aparte review geschreven, deze lees je hier.

De RITUALS The Rituals of Hammam lijn bestond eerder nog uit een klein aantal producten. Door de enorme populariteit van deze lijn, werd dit al vrij snel uitgebreid. Inmiddels bestaat de lijn uit producten als shampoo, conditioner, douchefoam, scrub, geurkaars, geurstokjes, handzeep en nog veel meer. En uiteraard de prachtige cadeauboxen waar RITUALS om bekend staat. Het leuke aan de giftsets is dat het je de mogelijkheid geeft om meerdere producten uit de Hammam lijn uit te proberen. Daarnaast ook ideaal, want het is direct klaar om cadeau te doen. Inpakken is overbodig bij de RITUALS. De productverpakkingen zijn van zich zelf al een cadeautje 😉

RITUALS Hammam Cadeauset

De producten uit de RITUALS Hammam Giftset

Van mijn ouders ontving ik van de kerst het RITUALS Hammam Giftset in de maat S. Deze set bestaat uit 4 verschillende mini producten uit de RITUALS Hammam lijn. Dit zijn ook gelijk d 4 bestsellers uit de lijn. Het gaat om een klein verpakking van de shower foam, black soap, shampoo en hand wash. Hieronder lees je per product er meer over en wat ik van deze producten vindt. Naast deze Hammam giftset Box is er ook nog een grote formaat van de cadeaubox, namelijk de RITUALS The Ritual of Hammam Giftset M. Deze bevat iets andere producten dan de kleine box en bevat full size producten.

Black Soap

De Black Soap uit de RITUALS Hammam Giftset is een typisch hammam product. De zwarte zeep bevat olijfolie en eucalyptus. Het heeft een diep reinigende en verzorgende werking op de huid. Zo ervaar je een waar hammam gevoel in je eigen badkamer. De zeep is geschikt voor alle huidtypen en kan in combinatie met scrub handschoen gebruikt worden. Ook dit vind ik een fijn product en geeft net dat beetje extra verzorging als ik mij wat uitgebreider wil verzorgen. Ideaal om de dode huidcellen te verwijderen. De Black Soap uit deze giftset heeft een inhoud van 70 ml.

Shampoo

De RITUALS Hammam shampoo zorgt voor het reinigen van je haar, maar heeft tegelijkertijd ook een verzorgende werking. Het verstevigd het haar en verzorgt de hoofdhuid. Dit komt door dat de shampoo arganolie en shikakai bevat. Beide zijn ingrediënten die bekend staan om zijn weldadende werkingen voor het haar. De shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik. Een fijne shampoo en ook dit product erg lekker. Ik ben tevreden en wellicht dat ik deze nog eens samen met de conditioner in groot verpakking koop. de shampoo heeft een inhoud van 70 ml.

RITUALS Ritual of Hammam Box

Shower Foam

Een product die de meeste wel zullen kennen zijn de shower foams van de RITUALS. De shower foams zijn zo razend populair door de heerlijke geuren en het vele schuim die het product geeft. De RITUALS Hammam shower foam heb ik dan ook al eerder in groot verpakking gehad. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik tevreden ben. Dit is echt een van mijn favoriete producten van de RITUALS en heb ik al meer maals aangeschaft. De shower foam uit deze giftset heeft een inhoud van 50 ml.

Hand Wash

Wat een prachtig vormgegeven handzeep! Ook dit product bevat de typerende hammam geur van eucalyptus en rozemarijn. Het is een zeepvrije formule die er voor zorgt dat je handen goed schoon zijn na gebruik. Ik vind het een fijne handzeep en mijn handen ruiken lekker na gebruik. De geur is veel sterker dan bij standaard zeep pompjes. De verpakking heeft een inhoud van 110 ml.

RITUALS Cadeauset

Mijn ervaring Hammam Giftset.

Ik vind dit een hele leuke cadeau set voor een niet al te dure prijs. De producten uit de giftset zijn ideaal om kennis te maken met de RITUALS Hammam lijn. Daarnaast zijn zowel de verpakking van de box als producten prachtig vormgegeven. Inpakken is overbodig. Je kan het product direct cadeau doen. De cadeaubox s bevat mini producten en de cadeaubox m bevat fullsize producten. Ik vind de mini verpakkingen vooral ideaal om mee op vakantie te nemen. Daarnaast zien ze er ook nog eens heel schattig uit. Alle producten ruiken lekker en geven echt even extra spa-gevoel tijdens een douche beurt. Zeker een aanrader en leuk om cadeau te doen!

De RITUALS The Ritual of Hammem Giftset S is te koop voor € 21,95 o.a. hier bij de bol.com.
De box is er ook in een groter formaat, hier betaal je € 29,95 voor en heb je full size producten.

Heb jij iemand al eens een RITUALS Giftset cadeau gedaan?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs