0.9 C
Amsterdam

RITUALS The Ritual Of Sakura Shower Gel

RITUALS Ritual of Sakura Showergel Review

Wie mij kent, weet dat ik gek ben op de producten van RITUALS. Ik vind de producten altijd heel fijn en heerlijke geuren bevatten. Ook vind ik dat de producten een simpele douche beurt in een stukje wellness doen veranderen. Enige tijd geleden kreeg ik de RITUALS The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel van mijn broertje cadeau. Deze shower gel is niet nieuw in het assortiment van RITUALS, maar bestaat al heel lang. Toch had ik deze nog niet eerder uitgeprobeerd en was ik erg benieuwd. Daarom deel ik vandaag mijn review over de RITUALS The Ritual of Sakura Foaming Shower gel.

Ritual of Sakura

RITUALS Ritual Of Sakura

Wie RITUALS kent weet dat elke lijn zijn eigen ritueel en verhaal bevat. De Ritual of Sakura lijn van RITUALS staat symbool voor het vieren van elke dag als een nieuw begin. De gehele lijn bevat de Sakura bloesem. De schoonheid van deze bloesem word gevierd tijdens het eeuwenoude Hanami ceremonie in Japan. Het is een kersenbloesem en bevat een heerlijke unieke geur. De bloesem symboliseert dat het leven en schoonheid vluchting kan zijn en dat je er het beste vol overgave van kan genieten.

De RITUALS Ritual of Sakura lijn is een van de oudste en bekendste lijnen uit het assortiment. Alle producten uit de lijn bevatten dezelfde geur en bevatten rijstmelk en kersenbloesem. De rijstmelk heeft een verzorgende werking en de kersenbloesem zorgt voor de heerlijke geur. De lijn bestaat inmiddels uit heel veel producten, namelijk: douchegel, bodycream, geurstokjes, geurkaarsen, autoparfum, deodorant, handzeep, handcrème en nog veel meer. Sinds kort heeft RITUALS ook wasmiddel en wasverzachter in deze lijn uitgebracht. Hoe leuk is dat? Deze ga ik in de toekomst ook zeker nog een keer uitproberen! Ook zijn er leuke cadeaupakketten verkrijgbaar van de RITUALS Ritual of Sakura lijn. Zo kan je directe het gehele ritueel volgen en uitproberen.

RITUALS The Ritual Of Sakura Doucheshuim

RITUALS The Ritual Of Sakura Doucheshuim

De RITUALS The Ritual of Sakure Douchesschuin is een verzorgende doucheschuim die op milde wijze de huid doet reinigen. Ook dit product bevat een heerlijke delicate zoete geur van kersenbloesem. De organische rijstmelk is een natuurlijk ingrediënt en zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd word en na gebruik zijdezacht aanvoelt. Het leuke aan deze douchegel is dat de gel direct transformeert naar schuim. Tijdens gebruik geeft het dan ook een luxueus gevoel en het schuimt goed.

RITUALS Doucheschuim

Mijn ervaring

Heerlijk deze douchegel van de RITUALS. Ik vind het een fijne en subtiele geur bevatten. Ook maakt het mijn huid goed schoon en voelt het zacht aan na gebruik. De fles heeft een inhoud van 200 ml en je hebt maar een klein beetje nodig per keer. Dit komt omdat het enorm goed schuimt. Als je van een subtiele bloem geur houd en veel schuim, dan is dit zeker een aanrader. Ook leuk om cadeau te geven.

De RITUALS The Ritual of Sakura Doucheschuim kost € 8,50 is o.a. verkrijgbaar via hun website of hier op bol.com

Welk ritueel van de RITUALS is jouw favoriet?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs