4.1 C
Amsterdam

Salt of the Earth Roll-On Deodorant

Salt of the Earth Deodorant Roll-On Review

De Salt of the Earth Roll-On Deodorant is nu verkrijgbaar in twee nieuwe varianten! Namelijk één in de geur van lavendel en vanille. En de andere met een geur van amber en sandelhout. Ook bijzonder aan deze nieuwe versie is dat deze hervulbaar is. Een natuurlijke deodorant, goed voor de huid en het milieu.

Als het om een goede deodorant gaat houd ik nog altijd mijn ogen open om een nog beter werkend product te vinden. Zweten hoort er nou eenmaal bij, maar de ongewenste geur die er soms bij komt, voorkom ik liever. Zou deze roll-on deodorant van Salt of the Earth mij helpen om de wel bekende klotsende oksel helpen te voorkomen? Je leest het hier in mijn uitgebreide Salt of the Earth Roll-On Deodorant review!

Salt of the Earth Roll-On Deodorant

Bij de Salt of the Earth Roll-On Deodorant is zowel aan jouw huid als aan het milieu gedacht. Deze roll-on deodorant is namelijk 100% natuurlijk en bestaat uit een volledig recyclebare verpakking. De deodorant geeft de huid een langdurige bescherming samen met een verfrissende geur. Deze natuurlijke deodorant bestaat uit natuurlijke ingrediënten zoals minerale zouten, magnesium en aloë vera. Ook fijn is dat het product geen witte strepen achter laat op je kleding.

Deze twee schattige rollers zijn in samenwerking met het award winning ontwerpdesign bedrijf Rodd design samengesteld en dat is te zien! Ook leuk om te weten is dat dit momenteel een van de eerste hervulbare roll-on deodorant op de markt is. Eenmaal de roller aangeschaft, kun je deze her vullen met de los verkrijgbare refill flessen. Beter voor je portemonnee en het milieu.

De deodorant dien je voor gebruik te schudden en breng je aan op schone en droge oksels. Ik doe dit zelf het liefst direct na het douchen. Een roller heeft een inhoud van 75 ml. Hier kun je lange tijd mee voorruit. Deze natuurlijke deodorant van Salt of the Earth is geschikt voor mensen met een vegetarische en veganistische levensstijl. Ook bevat de Salt of the Earth Roll-On Deodorant geen schadelijke ingrediënten zoals parabenen en synthetische parfums. En het product is niet getest op dieren.

Salt of the Earth Deodorant Roll-On Lavender + Vanilla

Salt of the Earth Roll-On Deodorant Lavender + Vanilla

De Salt of the Earth Roll-On Deodorant Lavender Vanilla heeft een zachte bloemengeur met frisse citrus toetsen en een basis van zoete en houtachtige vanille en sandelhout. Ik zou de geur zelf het beste omschrijven als fris, bloemig en zoet. De geur is in mijn beleving iets sterker dan de amber en sandalwood variant. Ik vind dit persoonlijk de lekkerste en fijnste geur van de twee. Deze zet ik dan ook direct in mijn badkamerkastje neer.

Salt of the Earth Deodorant Roll-On Amber + Sandalwood

Salt of the Earth Roll-On Deodorant Amber + Sandalwood

De Salt of the Eart Roll-On Deodorant Amber Sandalwood heeft een volle en kruidige geur met bloemen en citrustoetsen die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. De geur is erg mild, maar wel ruikbaar. Zowel de verpakking als de geur zelf stralen iets mannelijks uit, maar niks is minder waar, want is voor beide geschikt! Ik vind het een subtiele en fijne geur. Lekker kruidig en warm.

Mijn Review & Ervaring

De Salt of the Earth Roll-On Deodorants zijn boven mijn verwachting fijn. Deze natuurlijke deodorant scoort voor mij hoog op verschillende punten. Namelijk de werking, de geur, duurzaamheid en het prachtige design. Zoals je wellicht al weet zit er in veel reguliere deodorant producten veel chemische stoffen. Bij de roll-on deodorant van Salt of the Earth is dit totaal niet het geval. Aan alles is gedacht om het zo duurzaam en milieu vriendelijk mogelijk te maken. Van de 100% natuurlijke ingrediënten tot de volledig recyclebare verpakking.

De Salt of the Eart Roll-On Deodorant Lavender Vanilla vind ik persoonlijk het lekkerst ruiken. Met de Amber en Sandalwood variant heb ik mijn vriend blij mee kunnen maken. Ik gebruik deze natuurlijke deodorant nu al enige tijd en merk dat ik bij gebruik geen last krijg van een onaangename zweet geur. Mijn conclusie: een fijne milieu bewuste deodorant die een goede bescherming biedt.

De Salt of the Earth Roll-On Deodorant is verkrijgbaar vanaf € 6,99 bij de Etos, Biggreensmile.nl en Amazon.nl

Ga jij deze deodorant van Salt of the Earth uitproberen?

Klik hier voor meer beauty reviews of volg je mij ook op Instagram & Bloglovin

 

Dit artikel bevat ontvangen producten.

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs