4.1 C
Amsterdam

Samenwerken?

Geïnteresseerd in een samenwerking met BeautyBlogster.nl? Dat is zeker mogelijk! Janine biedt verschillende mogelijkheden tot een samenwerking. Dit kan via verschillende kanalen. Hieronder vind je per kanaal de mogelijkheden. Meer informatie over de mogelijkheden en tarieven? Vraag dan de mediakit 2023 aan via het contactformulier.

Wil je graag eerst wat meer achtergrond informatie over Janine en haar beautyblog BeautyBlogster.nl? Dan kun je hiervoor terecht op de introductie pagina.


DE MOGELIJKHEDEN

BeautyBlogster.nl is opgericht in 2020 door Janine. De beautyblog trekt per maand zo’n 16.000 unieke bezoekers en 44.000 views*. Afgelopen jaren heeft de blog een behoorlijke groei doorgemaakt en dit blijft in lineaire lijn toenemen!

Per week verschijnen er 2 tot 3 artikelen gerelateerd aan beauty. Denk hierbij aan artikelen over make-up, skincare, haarverzorging en meer. De blogposts verschillen van product reviews tot uitgebreide make-up looks.

Het doel van deze blog is het inspireren, informeren en connecten van alle mede beauty liefhebbers! Janine blijft graag eerlijk, oprecht en authentiek in haar content. Dit is ook de reden dat alle content op basis van haar eigen mening is. Daarnaast zijn alle foto’s zelf geschoten.


BeautyBlogster.nl

Op BeautyBlogster.nl komen elke maand zo’n 18.000 unieke bezoekers. Op deze blog is een samenwerking mogelijk door middel van het laten schrijven van een blogpost. Denk hierbij aan het laten schrijven van een review over jouw product. Maar ook is het mogelijk om een advertentie ruimte in te kopen. Denk hierbij aan een banner aan de zijkant van deze website. Dit kan ook in combinatie met een winactie via de website of een unieke kortingscode.

Goed om te weten is dat Janine een marketing achtergrond heeft en dus ook gespecialiseerd is op het gebied van SEO. De blogartikelen worden dan ook altijd geoptimaliseerd voor zoekopdrachten binnen zoekmachines zoals Google en Bing. Een artikel op deze website bevat minimaal 600 woorden en maximaal 2 links naar 1 website.

Affiliate

Op de website BeautyBlogster.nl wordt gebruik gemaakt van affiliatie linkjes. BeautyBlogster.nl ontvangt een kleine commissie wanneer er via deze linkjes iets wordt aangeschaft. Bent u een bedrijf aangesloten bij een affiliate netwerk? En sluiten uw producten goed aan bij de content van deze website? Aarzel dan zeker niet om een uitnodiging toe te sturen. BeautyBlogster.nl is aangesloten bij de volgende affiliate netwerken:


Instagram

Bij deze blog hoort ook een Instagram account, namelijk @beautyblogster.nl Dit account heeft momenteel 1.800 volgers*. Via het Instagram account Van BeautyBlogster.nl is een samenwerking mogelijk door middel van een post, story of reels. Ook hierbij gaat de voorkeur uit naar eigen gecreëerde content (zowel tekst als foto’s).

De volgers bestaan voor het grootste gedeelte uit beauty liefhebbers, waarbij het grootste gedeelte vrouw is (lees 85%) en in de leeftijd tussen 25 en 35 jaar (60%). Ben jij marketeer of eigenaar van een cosmetica merk? Dan is dit zeker een mooie mogelijkheid om jouw merk beter uit te lichten!


TikTok

Het TikTok account (@beautyblogster.nl) horend bij deze beautyblog is nog maar vrij recent aangemaakt. Ondanks dit, hebben de gemaakte TikTok’s een enorm bereik en groeit het kanaal enorm met de dag. Zo heeft de meeste bekeken TikTok van dit account een bereik van maar liefst 118 K!

Het TikTok account van BeautyBlogster heeft momentel 350 volgers en 9400 likes*. In de maand oktober 2023 had het account een video bereik van 66K in 28 dagen*. Je kunt dus wel stellen dat dit kanaal enorm aan het groeien is.

*Laatste metingen 10-2023


Let’s Collaborate!

Wil je meer weten over BeautyBlogster, de laatste statistieken en de mogelijkheden om samen te werken? Neem contact op via het volgende contactformulier en Janine stuurt jou haar mediakit 2023 toe! Janine helpt je graag verder en kijk uit naar een mooie samenwerking.

Vrijblijvend iets toesturen

Wil je graag iets vrijblijvend toesturen? Ook dat is mogelijk. Neem ook hiervoor contact op met Janine via het contactformulier van deze website. Bij interesse zal zij haar adres gegevens toesturen. Let op! Dit is geen garantie en/of betekend dat hetgeen wat toegestuurd wordt ook vernoemd zal worden via één van de bovenstaande kanalen.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs