0.9 C
Amsterdam

Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Styling Lotion

Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Styling Lotion Review

Onlangs kocht ik de Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen & Restore Styling Lotion en vandaag lees je hier mijn review. Het is een natuurlijke haarverzorgingslotion op basis van verzorgende oliën. De lotion heeft een herstellende en versterkende werking op het haar. Eerder probeerde ik ook de Shea Moisture Raw Shea Butter producten. Deze bevielen mij erg goed en ik was dan ook razend benieuwd naar deze lotion. Lees je mee?

Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil

Shea Moisture JBCO Strengthen & Restore Styling Lotion

De Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen & Restore styling lotion is een haar verzorgingslotion op basis van verzorgende oliën. Denk hierbij aan castor olie, maar ook shea boter, pepermunt en appel cider. De lotion zorgt voor ontwarring en hydratatie van het haar zonder het te verzwaren. De lotion is zeer geschikt voor beschadigd, droog, gekleurd of over behandeld haar. Net zoals alle andere producten van Shea Moisture bevat ook deze Jamaican Black Castor Oil Lotion geen siliconen, sulfaten of parabenen. De castorolie en biologische shea boter zorgen ervoor dat het haar wordt gevoed, maar ook beschermt en versterkt het het haar. Bij langer gebruik kan het ook haar breuk en verlies verminderen. De pepermuntolie in deze lotion stimuleert de bloedsomloop wat de haargroei kan stimuleren.

Shea Moisture Black Castor Oil

De Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Lotion heeft een inhoud van 237 ml en bevat een druk knop. Over de houdbaarheid kan ik niks terug vinden op de verpakking. Ook goed om te weten is is dat het een Fair Trade product is en niet getest op dieren. De lotion is bedoeld als styling en verzorgingsproduct voor het haar. Je kunt deze na het douchen of nog vochtig of droog haar aanbrengen. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig. Breng het met aan op de haarlengtes/punten en indien nodig tot de aanzet. Ik zelf vind het prettiger om het alleen in de lengtes aan te brengen. Hierdoor word mijn hoofdhuid minder snel vettig. De lotion bied ook bescherming tegen de hitte van haar tangen of föhns. Je kunt hierna dus prima je haar naar wens stijlen.

Shea Moisture Styling Lotion Review

Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Styling Lotion Review

Ten eerste wat ruikt dit product ontzettend lekker! Het heeft een vanille achtige geur en fijne substantie. Het maakt mijn haar zacht, minder pluizig en lijkt ook iets positiefs te doen voor mijn dode haarpunten. Wel merk ik dat het een zeer voedende lotion is, wat betekend het bevat echt veel verzorgende oliën. Ik heb per keer dan ook echt maar een heel klein beetje nodig. Anders heb ik met mijn stijle haar dat het al snel vettig aan kan gaan voelen of platter gaat zitten. Al met al een top product. Ik zou deze zeker opnieuw aanschaffen. Ook fijn dat ik met deze styling lotion een zeer bewuste keus maak. Ik weet dat er geen chemische rotzooi in zit en dat het beter voor het milieu en dieren is 🙂

Uit dezelfde lijn zijn ook nog een shampoo, conditioner en haarmasker verkrijgbaar. Hier ben ik ook zeer benieuwd naar en hoogstwaarschijnlijk ga ik deze ook nog eens uitproberen. Eerder probeerde ik als een castorolie zelf uit en hier ben ik ook erg enthousiast over. Ik merk dat mijn haar heel goed op dit ingrediënt reageert en dat het mijn haar goed helpt om op een gezonde manier lang te worden. Hou mijn blog dus vooral in de gaten want er bestaat een kans dat er binnen kort ook nog een review over de shampoo en conditioner uit deze dezelfde lijn online komt.

De Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Styling Lotion is te koop voor €15,95 bij de Bol.com of LookFantastic

Heb jij de JBCO lijn van het merk Shea Moisture al eens uitgeprobeerd?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs