4.1 C
Amsterdam

Shellac4u Gellak Starterspakket

Shellac4U Gellak Starterspakket Review

 

Het Shellac4u Gellak Starterspakket is een pakket met alle benodigdheden voor het maken van gel nagels. Ideaal voor wanneer je thuis zelf aan de slag wilt gaan met het maken van mooie nagels. Wie mij kent weet dat ik gek ben op mooi gelakte nagels. Gel nagels geven net dat beetje extra. Zo ziet het er verzorgd en netjes uit en blijft de lak lang zitten.

Een outfit of make-up look met een bijpassende kleur nagellak maken het geheel helemaal af. Rond de kerstdagen ga ik graag voor een chique rode kleur, met oud en nieuw voor opvallende glitters en rond de zomer vind ik pastel kleurtjes helemaal leuk. Nude kleuren doen het ook altijd goed bij mij en passen vrijwel overal bij.

Vol enthousiasme deel ik graag mee dat ik in samenwerking met Shellac4u hun gellak mocht uitproberen! In deze blogpost lees je mijn Shellac4u Gellak Starterspakket review en laat ik het resultaat zien, lees je mee?

Shellac4U UV lamp nagels

Over Shellac4U

Shellac4U is een importeur en leverancier van hoogwaardige gellak en nagelbenodigdheden van twee bekende merken, namelijk: CCO Nail Gel en GELZZ. Hun core business is gellak ofwel shellac die zij verkopen in maar liefst 450 verschillende kleuren. De producten van Shellac4U zijn verkrijgbaar via hun webshop, winkel of op diverse beurzen. Het assortiment bestaat uit producten zoals: gellak, BIAB nagellak, Polyacryl Gelzz, UV/LED lampen, starterspakketten, nail art benodigdheden en nog veel meer. Kortom alles voor mooie verzorgde nagels.

Naast dat Shellac4U nagelbenodigdheden verkoopt, hebben zij ook hun eigen Nail Acadamy. In de Nail Acadamy zijn verschillende workshops en opleidingen te volgen voor het maken van bijvoorbeeld gel- en BIAB nagels. De workshops worden gegeven in hun winkel in Hengelo waar ook direct de juiste spullen verkrijgbaar zijn.

GELLZ Gellak Starterspakket Review

GELLZ Gellak Starterspakket

Het Gellz Gellak starterpakket van Shellac4U is een pakket bestaand uit allerlei gellak benodigdheden. Met de set haal je alles in huis om thuis zelf makkelijk en eenvoudig gel nagels te maken. Het gellak starterspakket bestaat uit een LED/UV-lamp met timer, base- en topcoat, cleanser, remover, 3 gellak kleurtjes naar keuze en producten voor een basis manicure. Het is  een éénmalige investering waarmee je alles in huis haalt voor de perfect gelakte nagels. Uiteindelijk scheelt het ook een hoop tijd en geld in vergelijking tot wanneer je bijvoorbeeld je nagels laat doen bij de nagelsalon.

Uniek aan deze gellak starterspakket is dat je bij de set zelf 3 kleuren gellak mag en kunt kiezen. Dit doe je door middel van de handige nagel module waarbij je op de lege nagels klikt en bij ieder een kleur naar keuze toevoegt. Ik zelf heb de kleuren G170 Dupont (nude), G018 Currant (rood) en G137 Copper (koper, glitter) mogen ontvangen. Dit zijn precies de kleuren die ik mijzelf veelal zie dragen en bij veel verschillende outfits passen. Verderop in dit artikel laat ik je de swatches van deze kleuren zien.

Het pakket bestaat uit de volgende gel nagel benodigdheden:

 • Gelzz 18 Watt LED/UV-lamp
 • 3 Gelzz 10ml (of CCO 7,3ml) kleuren naar keuze
 • Gelzz Basecoat 10ml
 • Gelzz Topcoat 10ml
 • Gelzz Cleanser 100ml
 • Gelzz Remover 100ml
 • Gelzz Buffervijl
 • Gelzz Shaper vijl
 • Gelzz Orange woodsticks
 • Gelzz Nail Wipes  100 stuks
 • Gelzz Nail Wraps 50 stuks
 • Gelzz Nagelwiel
 • Een uitgebreid stappenplan

Het Shellac4U gellak starterspakket komt in een zwart kartonnen doos met daarin alle spullen.

GELLZ nail wipes cleanser

Swatches

Zoals eerder geschreven ontving ik drie verschillende kleuren bij de set, namelijk: G170 Dupont (nude), G018 Currant (rood) en G137 Copper (koper, glitter). Hieronder vertel ik je per kleur de omschrijving en laat ik je per het resultaat zien. Goed om te weten is dat de kleuren ook los verkrijgbaar zijn. Mocht je dus liever alleen de gellak kleur willen kopen, dan kan dat uiteraard ook. Ik heb de linkjes naar de producten er hieronder bij gezet.

GELLZ G170 Dupont Swatch

G170 Dupont

De Gelzz Dupont kleur zou ik zelf het beste omschrijven als een chique bruine nude kleur. Door dat de kleur vrij neutraal is, kan deze goed te gecombineerd worden met verschillende kleuren en/of outfits. De kleur dekt zeer goed en kan ook prima als basis kleur op de nagels gebruikt worden. Ik combineer de kleur graag met beige/bruin of grijze kledingstukken.

De Gelzz Dupont gel nagellak is hier los verkrijgbaar voor € 10,95

GELLZ G018 Currant Swatch

G018 Currant

De Gelzz Currant kleur zou ik zelf het beste omschrijven als een klassiek rode kleur. die het altijd wel goed doet. Zit het niet in de naam (18 is mijn lievelingsgetal), dan zit het wel in de kleur! Rode nagels.. ik ben er gek op. Het heeft iets vrouwelijks en uitdagends. Ook deze dieprode kleur dekt erg goed en staat prachtig op mijn nagels. Deze kleur draag ik graag voor met de feestdagen, maar ook voor wanneer ik voor een iets opvallendere kleur wil gaan. Mooi in combinatie met een rode lipstick bijvoorbeeld.

De Gelzz Currant gel nagellak is hier los verkrijgbaar voor € 10,95

GELLZ G137 Pink Copper Swatch

G137 Pink Copper

De Gelzz Copper kleur zou ik zelf het beste omschrijven als een glitter koperachtige kleur. De kleur wordt pink copper genoemd, maar ik vind deze zelf persoonlijk toch meer richting koper dan roze gaan. Dit is echt wel een heel tof en uniek kleurtje. De glitters ”shinen” een end weg en ik heb er een al een hoop complimenten over ontvangen. Zo ook een vriendin die vroeg welke kleur nagellak ik droeg en zij gaat deze mogelijk nu ook bestellen! De lak blijft goed zitten en heeft een wat lichtere dekking dan de hier voorgaande kleuren. De kleur kan het beste in twee laagjes worden aangebracht. Dit is ook direct de kleur die ik  op het moment van schrijven draag.

De Gelzz Pink Copper gel nagellak is hier los verkrijgbaar voor € 10,95

Zelf gelnagels zetten

Bij het gellak starterpakket zit een Nederlandse handleiding waarin duidelijk wordt verteld hoe je alle benodigdheden gebruikt en hoe je het beste gel nagels creëert. Je begint met een basis manicure door de nagels te vijlen /polijsten en de nagelriemen te verzorgen. Daarna zorg je voor een ontvette en schone ondergrond door de nagels schoon te maken met een nail wipe en een beetje cleanser. Hiermee bereid je de nagels voor op de gel nagellak.

Vervolgens begin je met het aanbrengen van de Gelzz basecoat. De lak laat je uitharden door middel van de bijgeleverde 18Watt LED/UV-lamp met timer. Leg je nagels onder de lamp en laat de gellak binnen 30 seconden helemaal uitharden. Vervolgens kies je een kleur naar keuze en laat ook deze laag uitharden. Eventueel breng je een tweede laag aan. Ik doe dit persoonlijk liever wel omdat de kleur daardoor nóg beter tot zijn recht komt. Is de kleur volledig naar wens? Dan is het tijd om de topcoat aan te brengen. Ook deze laag laat je weer uitharden onder de nagel lamp.

Na het lakken met gellak voelen de nagels vaak wat plakkerig. Dit kun je verhelpen door middel van een nageldoekje met wat nailcleaner. Beide zijn meegeleverd in dit gellak starterspakket. Het schoonmaken is de laatste stap van zelf gelnagels zetten. En voilà.. jouw gel nagels zijn ready to go.

De Gelzz gel nagellak kan tot maar liefst twee weken blijven zitten. Ben je de nagellak eerder zat of wil je deze na de twee weken tijd verwijderen zonder de nagels te beschadigen? Gebruik dan de meegeleverde nail wraps. Het doekje in de nail wraps door drenk je met de remover. En vervolgens wikkel je de nail wrap om je nagel met het doekje op de nagel. Na de inwerktijd is de gellak eenvoudig te verwijderen.

GELLZ nailwraps remover

Mijn Shellac4u Review & Ervaring

Ik ben enorm enthousiast over dit gellak starterspakket van Shellac4u! Sterker nog… het is één van de betere gellak merken die ik tot nu toe heb geprobeerd. De set doet het bij uitstek goed in zijn kwaliteit. De lak is fijn in gebruik, hard snel uit en blijft lang zitten. In vergelijking tot andere gellak starterspakketten is deze set zeer compleet. Super fijn dat er bij deze set ook een groot verpakking remover en cleanser bij zit. Ook de nail wraps en het feit dat je zelf drie kleuren naar wens uit kunt zoeken is top!

Welke kleur ik van de drie het mooist vind? Ik vind alle drie de kleuren heel mooi, maar als ik moet kiezen ga ik toch voor de kleur G137 Pink Copper. Dit omdat het een heel uniek kleurtje is. Voor de rest vind ik het ook fijn dat de bijgeleverde nagel lamp vrij compact is, zonder dat dit ten koste gaat van zijn kracht. De UV nagel lamp is namelijk bijzonder krachtig en in slechts 30 seconden is het laagje met gellak onder de lamp al uitgehard.

Dan nog een kleine tip vanuit mij kant: vergeet niet de bovenkant van de nagel goed af te lakken. Ik lak vaak eerst de gehele nagel en lak het puntje als laatst als het ware af. Hiermee voorkom je dat de lak eerder gaat los laten door te blijven haken bijvoorbeeld.

Dit Shellac4u gellak starterspakket heeft naar mijn mening een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en ik kan de set zeker aanraden. Ik ben echt verrast door de kwaliteit van de lak en hoelang deze blijft zitten. De lak blijft bij mij ook echt minimaal 14 dagen zitten wat super is. Ik ben dan ook heel blij met deze samenwerking en hoop in de toekomst dan ook nog meer mooie kleurtjes te mogen uitproberen! 🙂


Shellac4U Gellak kopen?

Dit GELLZ Gellak Starterspakket shop je het voordeligst
bij Shellac4U.nl vanaf € 104,95

💡 Leestip: Bekijk mijn andere nagel blogs


Ben jij al bekend met de webshop Shellac4U?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel is een samenwerking.

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs