4 C
Amsterdam

Sol de Janeiro Body Mist en Bum Bum Cream

Sol de Janeiro Review
Sol de Janeiro, ken jij dit merk al? Ik zag de fel gele producten steeds vaker voorbij komen en werd alsmaar nieuwsgieriger. Vooral de Sol de Janeiro Body Mist en Bum Bum Cream zijn razend populair. Dit van oorsprong Braziliaanse merk staat bekend om zijn zeer goede huidverzorgende producten allen verrijkt met de welbekende betoverende Sol de Janeiro geur.

Ondanks dat het op het moment van schrijven, de herfst in volle toeren is en de winter in aankomst, laat ik mij niet weerhouden om deze heerlijke producten uit te proberen. Toch nog een beetje zomer in mijn bol 😉 Tijd om het zelf te gaan ondervinden. In dit blog vertel ik je meer over het merk en lees je mijn Sol de Janeiro Body Mist en Bum Bum Cream review.

🛍️ Tip: Shop de Sol de Janeiro producten extra voordelig!

Over het merk Sol de Janeiro

Sol de Janeiro is een op Brazilië geïnspireerd merk voor lichaamsverzorgings-, haarverzorgings- en geurproducten. Het merk ontstond door een connectie tussen de Braziliaanse Camila Pierotti en Amerikaanse expats Heela Yang en Marc Caprac. Het trio deelde hun ervaringen over het leven in Braziëlle en de unieke en bijzondere schoonheidsbenadering van het lamd.  Zo hebben zij het land ervaren als dat je geaccepteerd wordt zoals je bent. Mensen van alle verschillende maten, leeftijden en kleuren die samen plezier hebben. Het doel van Sol de Janeiro is om dit gevoel te delen met de hele wereld. Oftewel je bent zo mooi als dat je je voelt.

Sol de Janeiro laat jouw innerlijke Braziliaanse Godin ontdekken met hun kleurrijk verpakte producten voor haar- en huid. De producten zijn snel absorberend en bevatten heerlijke delicate geuren die je direct doen denken aan het strand, vakantie, zon en zomer. De producten zijn verrijkt met de meest superieur ingrediënten  zoals voedende cupuaçu-boter, de krachtige anti-oxidant Acaí en verzachtende kokosolie  rechtstreeks vanuit de Amazone. Wil je de beauty-geheimen van Brazillië ontdekken? Dan is Sol de Janeiro het merk voor jou!

Sol de Janeiro Bum Bum Cream review

Sol de Janeiro Bum Bum Cream review

De Sol de Janeiro Bum Bum Cream is zoals de naam al doet vermoeden een body cream speciaal bedoel voor de bum bum (ofwel billen). De billen zijn namelijk het favoriete lichaamsdeel van de Brazilianen en zij doen er dan ook alles aan om deze goed te verzorgen!

Het geheim van de mooie Brazilliaanse dames? Crème met gueraná erin verwerkt! Net zoals bij deze bum bum cream van Sol de Janeiro. Gueraná is een inheemse plant uit de Amazone. Deze fruitsoort bevat een van de meest krachtige vormen van cafeïne op de wereld. Naast Gueraná bevat de body cream ook nog ingrediënten zoals kokosolie, cupuca boter en acai fruit olie.

De kokosolie hydrateert en verzacht de huid en de cupuca boter helpt de elasticiteit van de huid te behouden. Als laatst is de toegevoegde acai fruit olie rijk aan antioxidanten en zorgt hierdoor voor dat de huid wordt beschermt tegen vrije radicalen. Deze krachtige blend aan ingrediënten zorgt voor  stimulatie van de bloedsomloop wat weer kan zorgen voor stevigere en strakkere billen.

De Bum Bum Cream van Sol de Janeiro heeft inmiddels verschillende awards gewonnen en staat bekent om zijn heerlijke geur en snel absorberende werking. De body cream maakt de huid zacht en verstevigd deze. De body cream bevat het betoverende cheirose 62 fragrance. Dit is een geur bestaand uit pistache- en gezouten karamel, die je meteen meeneemt naar de Braziliaanse stranden.

Voor de rest is Sol de Janeiro Bum Bum Cream vegan, dierproefvrij en vrij van parabenen, ftalaten en minerale oliën. De body cream zit verpakt in een fel geel gekleurde pot en heeft een standaard inhoud van 240 ml. Naast het standaard formaat is de Sol de Janeiro Bum Bum Cream  ook verkrijgbaar met een inhoud van 75 ml (mini) of 500 ml (big size).

De Sol de Janeiro Bum Bum Cream is te koop voor € 55,95 bij Lookfantastic.nl | 240 ml

Mijn ervaring

Mijn eerste indruk: ik vind het een heerlijke crème. De Bum Bum Cream maakt mijn huid heerlijk zacht en trekt snel in. De body cream is samengesteld voor de billen, maar ik gebruik hem maar al te graag ook voor mijn benen en armen. De geur is heerlijk en brengt mij gelijk in zomerse sferen. Deze pot body cream brengt Brazilië gewoon naar mijn badkamer, love it! De crème plakt niet en trekt zoals belooft heel snel in. Ook heb ik het idee dat het echt iets doet voor de stevigheid van mijn huid. Wie weet doet het nog wonderen voor cellulite ook.

Sol de Janeiro Body Mist review

Sol de Janeiro Body Mist review

De Sol de Janeiro Body Mist kocht ik in de bijpassende geur van de body cream, namelijk in de geur Cheirose 62. Deze body mist is ideaal voor het lichaam en is verrijkt met een heerlijke geur van pistache- en gezouten karamelgeur. Door de body cream samen met deze body mist te combineren komt de geur nog beter tot zijn recht en versterken zij elkaar.

De geur is verleidelijk en neemt je direct mee naar de zwoele stranden van Rio de Janeiro. De body mist kan gebruikt worden op je lichaam, haar en lingerie. Voor een woest aantrekkelijke en verslavende geur van pistache en gezouten karamel. Ook deze spray past perfect binnen de schoonheidsgeheimen van Brazilië. Namelijk om cheirosa (sheh-rō-zah) te zijn, wat betekent om altijd ongelooflijk lekker te ruiken, van zonsopgang tot zonsondergang.

De Sol de Janeiro Body Mist  zit verpakt in de bij body cream passende fel geel gekleurde spray flacon en heeft een standaard inhoud van 240 ml. Naast het standaard formaat is de Sol de Janeiro Body Mist ook verkrijgbaar met een inhoud van 90 ml (mini).

De Sol de Janeiro Body Mist is te koop voor € 40,95 bij Lookfantastic.nl | 240 ml

Mijn ervaring

Oef.. wat een heerlijke geur. Het doet mij inderdaad gelijk direct denken aan zomer, vakantie, cocktails en meer. Ik vind de geur uniek en verslavend. Oftewel echt heel lekker. Ik kan de geur het beste beschrijven als zoet en nootachtig. In mijn ervaring echt een van de betere geuren. Ik heb er al meerdere complimenten door ontvangen, maar ook de vraag met welk geurtje ik draag. Door dat het een body mist is vervliegt de geur wel sneller als bij een parfum. Maar voor een body mist blijft deze lang hangen. Gedurende de dag spray ik hem graag een keertje bij, want dit is gewoon echt smullen voor je neus haha! 😉

Sol de Janeiro Bum Bum

Eindconclusie Sol de Janeiro

Zoals je eerder al kon lezen ben ik erg enthousiast over de producten van Sol de Janeiro. Vooral de geur is echt verrukkelijk en verslavend! Ben je liefhebber van zoete geuren? Dan moet je deze producten zeker een keertje geprobeerd hebben. Zowel de Bum Bum Cream als de body mist zijn mij erg goed bevallen. De body cream is top voor mijn huid en is heel snel effectief. De body mist vind ik ook fijn en draag ik regelmatig.

Enige nadeel wat ik mij kan bedenken van de producten is de prijs. Deze zijn wat aan de hoge kant als je het mij vraagt. Maar als je de aanbiedingen goed in de gaten houdt, kan je dit alweer wat eurootjes schelen. Gezien de geur en werking vind ik het wel meer dan waard. Naast de standaard Cheirose 62 geur, is de Sol de Janeiro lijn inmiddels uitgebreid met nog meer verschillende geuren. Hier ben ik ook nog heel benieuwd naar.


Sol de Janeiro kopen?

De producten van Sol de Janeiro shop je het voordeligst
bij Lookfantastic.nl

💡 Lees tip!: Bekijk mijn andere skincare reviews


Heb jij de producten van Sol de Janeiro al uitgeprobeerd? Zo ja, wat is jouw favoriet?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs