Tangle Teezer Wet Detangler Haarborstel

Tangle Teezer Wet Detangler Haarborstel Review

De Tangle Teezer Wet Detangler haarborstel is speciaal bedoeld voor het makkelijk doorkammen van nat haar. Omdat ik vaak mijn haarborstel vergeet mee te nemen naar de gym, besloot ik er een extra aan te schaffen. Dit zodat deze standaard in mijn sporttas kan blijven en ik deze dus niet meer kan vergeten! šŸ˜‰

Bij wat research naar een goede haarborstel, kwam ik al snel uit bij de Wet Tangler haarborstel van Tangle Teezer. Dit schijnt een van de beste haarborstels te zijn. En ook nog eens speciaal ontworpen voor het doorkammen van nat haar. Iets wat bij mij al snel pijn kan gaan doen. Zou deze haarborstel van Tangle Teezer de oplossing hiervoor zijn? Je leest het hier in mijn Tangle Teezer Wet Detangler Haarborstel review.

🛍️ Tip: Shop de Wet Detangler haarborstel hier extra voordelig!
gebruik code: LFNLJANINEB voor extra korting bij LookFantastic

Tangle Teezer Review

Tangle Teezer Wet Detangler Haarborstel

De Tangle Teezer Wet Detangler is een haarborstel speciaal ontwikkeld voor het ontwarren en doorkammen van nat haar. Nat haar is extra kwetsbaar en bij het gebruik van de verkeerde haarborstel, kan het al snel onnodig gaan afbreken, klitten of pijn doen. Bij deze haarborstel van Tangle Teezer is dit verleden tijd.

De Wet Detangler haarborstel bevat maar liefst 325 tandjes die zorgen voor de juiste ontwarring van het haar, zonder deze te beschadigen. Dit komt door de unieke verdeling en verschillende hoogtes van de tandjes. De haarborstel zorgt ervoor dat het haar wordt ontward, ontklit en in het gewenste model zit.

Tangle Teezer Haarborstel

Deze haarborstel van Tangle Teezer verwijdert klitten pijnloos, maar ook beschadigt deze het haar niet. Zo breekt er niet onnodig haar af en heb je minder last van haarverlies. De Tangle Teezer Wet Detangler haarborstel is daarnaast ook een hele fijne tool om conditioner gelijkmatig in je haar mee te verdelen.

De Tangle Teezer Wet Detangle kan naast nat haar ook prima gebruikt worden voor droog haar. De borstel heeft een smal handvat met een goede grip. De borstel is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Meest verkocht zijn zwart en lichtroze. Maar daarnaast is de borstel ook in opvallendere kleuren zoals pastel, roze, perzik en grijs verkrijgbaar.

Wet Detangler Haarborstel

Tangle Teezer Wet Detangler Haarborstel Review

Wat een uitvinding deze Wet Detangler haarborstel van Tangle Teezer! Ik snap nu heel goed dat deze tot een van de beste haarborstels benoemd wordt. Normaliter is het uitkammen van mijn natte haar een helse en pijnlijke klus. Met deze haarborstel van Tangle Teezer gaat het veel makkelijker en vrijwel pijnloos.

Ik heb van mijzelf heel stijl haar dat na het douchen (als ik geen conditioner of haarmasker gebruik) heel erg gaat klitten. Gelukkig is dat voor deze borstel geen enkel probleem.

Ik vind deze haarborstel boven verwachting goed. Ik heb de Wet Detangler nu standaard in mijn sporttas liggen, dit zodat ik hem niet meer vergeet. Ideaal voor na het douchen of om snel even mijn haar door te kammen. Het design van de borstel vind ik ook nog eens heel mooi en ook leuk dat er zoveel verschillende kleurtjes verkrijgbaar zijn. Zo is er voor ieder wat wils.

Ben je op zoek naar een goede haarborstel die makkelijk het haar ontward en ontklit bij nat haar? En dit zonder dat het pijn gaat doen of dat het haar afbreekt? Dan kan ik je de Tangle Teezer Wet Detangler haarborstel zeker aanraden.


Tangle Teezer Wet Detangler kopen?

De Wet Detangler haarborstel is verkrijgbaar vanaf ā‚¬ 14,99
bij Lookfantastic.nl of Douglas.nl
gebruik code: LFNLJANINEB voor extra korting bij LookFantastic

💡 Leestip: Bekijk mijn top 5 beste hair gummies


Welke haarborstel gebruik jij?

Volg je mij al opĀ Instagram, TikTokĀ &Ā Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.