Tastea Natuurlijke Theesoorten

Tastea Thee Review

Tastea is hét merk voor gezonde, unieke, lekkere en natuurlijke theesoorten. De theeën dragen bij aan een gezondere levensstijl en elke soort heeft zijn eigen werking en unieke smaak. De theesoorten zijn zeer smaakvol, puur en kunnen bijdragen aan een betere gezondheid. Ik als echte theeleut was razend benieuwd naar de inhoud van deze prachtige zwarte kokers van Tastea. Zowel ’s avonds op de bank als ’s ochtends na mijn koffie drink ik namelijk graag een kopje thee.

Ik mocht van Tastea een aantal smaken uitkiezen om uit te proberen. In dit artikel lees je dan ook meer over dit theemerk en de verrassende smaken die ik heb uitgekozen. Namelijk de welbekende Detox theeën en de Tastea theebeker. Maar ook Crazy About You, Energy Boost en Hocus Pocus Focus zijn onderdeel van deze review!


Tastea Verse Thee

Over het merk Tastea

Tastea is een thee merk dat in 2016 is opgericht in Nederland. Het bedrijf is een modern bedrijf waarvan de eigenaren kinderen zijn van een theeproduct. Oftewel zij hadden alle kennis al in pacht om een mooi nieuw concept rondom thee op te zetten. Tastea staat voor thee van zeer hoge kwaliteit. De unieke en smaakvolle theeblends bestaan uit de meest verse theebladeren, kruiden, specerijen en vruchten. De thee soorten smaken niet alleen lekker, maar kunnen ook nog eens bijdragen aan een gezondere levensstijl. Zo heeft iedere theesoort van Tastea zijn eigen werking.

Alle theesoorten zitten verpakt in een prachtig luxueus zwarte koker. Het betreft losse thee blends die perfect te combineren zijn met hun welbekende Tastea theebeker en/of andere theezeefjes. Per soort wordt duidelijk op de verpakking aangegeven hoeveel je per gebruik nodig hebt en hoelang deze moet trekken. In de blends zijn zeer geliefde ingrediënten zoals ginseng, gember, kamille, lavendel en rozenblaadjes terug te vinden.

Luxe en natuurlijke teablends

Tastea staat voor luxe en natuurlijke tea blends. De blends onderscheiden zich van andere theesoorten door hun 4 USP’s, namelijk: natuurlijk, gezond, verwennen en uniek. Tastea is 100% natuurlijk en bestaat uit de hoogste kwaliteit ingrediënten. Elke blend kent zijn eigen werking en ondersteuning. Denk hierbij aan ondersteuning bij afvallen, rust en energie. Daarnaast staat het voor een stukje verwennerij. Het geeft voldoening, smaakt lekker en laat je genieten van een gezondere levensstijl. En als laatst: uniek! De theesoorten zijn allemaal uniek. Een leuke manier om nieuwe smaken te ontdekken.


 Tastea New Me Introduction Box review

New Me Introduction Box review

De New Me Introduction Box is zoals de naam al zegt een introductie box van het merk. De box bevat 3 thee blends, namelijk: Detox Morning, Detox Evening en Skintight. De ideale mix om de beste versie van jezelf te worden. Het bevat een 30 dagen detox thee kuur en ondersteunt bij het afvallen. Zo bestaat de set uit een ochtendblend (Detox Morning, een avondblend (Detox Evening) en Skintight voor tussendoor. Het onderdrukt het hongergevoel en kan helpen bij het afvallen. De set wordt inclusief bijpassende beker geleverd. Ideaal voor onderweg of werk.

Mijn ervaring

Als allereerst wil ik even zeggen dat deze introductie box al een cadeautje op zichzelf is! Het is prachtig vormgegeven en verpakt. Voor een gereduceerde prijs kun je kennis maken met het merk en aan je 30 dagen detox kuur beginnen. Ik ben heel blij met dit pakket. Het bevat 3 theesoorten en de welbekende Tastea theebeker. Ik drink de thee nu enkele dagen. De ochtend blend lijkt mij meer focus en energie te geven.

De Skintight vind ik ideaal voor als ik last krijg van cravings en de avond blend is ideaal voor aan het einde van de dag. De thee is zeer smaakvol zoals beloofd en vind ik deze thee erg lekker smaken. Dit geldt eigenlijk voor vrijwel alle 3 de smaken. Ook zeker een leuke set om cadeau te geven. Ga ik zeker onthouden.


Tastea Crazy About You review

Crazy About You review

De Crazy About You blend koos ik uit voor mijn vriend. Waar ik meer van de frisse en kruidige theesoorten houd, houdt hij vooral van de zoete soorten. De Crazy About You is zoet en bevat een mooi mengsel aan groene en witte thee, dadels, ananas, aardbei, framboos, rozenblad, rode saffloerbloesem en een natuurlijk aroma.  Daarnaast is dit blik ontzettend leuk om cadeau te geven aan je geliefde. Deze theesoort staat voor liefde en is vertaald naar al jouw zintuigen.

Mijn ervaring

Hij was aangenaam verrast en vond de thee veel lekkerder dan de reguliere soorten uit de supermarkt. Ik zie de thee samen met de theebeker dan ook met regelmaat verschijnen en hij is er erg blij met het cadeau. Ook de smaak doet het goed en het ruikt lekker fruitig. Heel leuk om je geliefde een origineel cadeau te geven. Is een keer wat anders dan bloemen of chocolade.


Tastea Energy Boost review

Energy Boost review

De Energy Boost blend zorgt voor extra energie. Het is een frisse thee met een fruitige afdronk. De thee is ideaal als je wel een energie boost kunt gebruiken en geeft je net dat laatste zetje. Een uitkomst voor als je wat langer door moet of wel wat extra energie voor het sporten kunt gebruiken. De Energy Boost is fris en fruitig en bevat een unieke samenstelling van mate green, groene rooibos, sinaasappelschil, natuurlijke smaakversterker, stukjes sinaasappel, blauwe korenbloem, kaasjeskruid, goudsbloem en saffloerblaadjes.

Mijn ervaring

Oe .. dit is toch wel een van mijn favoriete thee smaken van Tastea. De thee ruikt en smaakt lekker fris. Iets wat ik graag zie in een thee. Het heeft verkwikkend effect en ik drink de thee met veel plezier. Ik denk dat ik van deze thee blend tot nu toe nog het meest thee gedronken heb. Zeker een aanrader en ook voor mijn energie pijl doet het wonderen.


Tastea Hocus Pocus Focus review

Hocus Pocus Focus review

Snel afgeleid of kun je wel wat extra focus gebruiken? Dan is Hocus Pocus Focus blend zeker wat voor jou. Deze theesoort zorgt voor meer focus. Tastea noemt het ook wel een kopje vloeibare focus. Klinkt ideaal, niet waar? Perfect om je meer te concentreren wanneer dit hard nodig is op werk, tijdens je studie of een examen. De Hocus Pocus Focus ruikt en smaakt naar chocolade. Het bestaat uit een mix van zwarte thee en chocolade. De ingrediënten bestaan uit zwarte thee Ceylon, -Zuid-India, -China, cacao, cacao nibs, chocolade, cacaomassa, cacaoboter, sojalecithine en natuurlijke smaakversterker.

Mijn ervaring

In eerste instantie moest ik wat wennen aan de chocolade smaak van deze thee. Ik denk dat de voorkeur naar smaken toch wel erg persoonlijk blijft. Ik vind de thee niet lekker, maar ook niet vies. Voor wat extra focus is deze thee ideaal, maar qua smaak vind ik deze persoonlijk niet heel bijzonder. Wel heb ik het idee dat mijn focus iets verbeterd is. Ideaal voor drukke periodes waarbij ik wel wat extra focus kan gebruiken.


Tastea ervaring

Ervaring Tastea Thee.

Ik ben zeer enthousiast over de Tastea thee. Je proeft en ruikt dat de thee vers is en merkt de hoge kwaliteit. Het is veel smaakvoller dan reguliere thee. Het geeft mij vrijwel een totaal nieuwe thee ervaring. De beker neem ik overal mee naar toe en houd de thee lang op temperatuur. Ook de vormgeving en de verpakkingen van dit merk vind ik prachtig. Mijn favorieten smaken zijn toch wel: Energy Boost, Detox Evening en Crazy About you. En als het op de positieve werking neer komt merk ik toch wel het meeste bij de New Me Introductie Box smaken.

Misschien betaal je dan wel wat meer voor deze thee dan voor thee uit de supermarkt. Maar eigenlijk is het niet met elkaar te vergelijken. Daarnaast kun je met één pot heel lang doen. Als je namelijk per keer zo’n 2,5 a 3 gram nodig hebt en in één pot 125 gram zit, kun je dus per pot ongeveer zo’n 50 koppen thee zetten! Dan valt de prijs uiteindelijk reuze mee voor een vers kopje thee 🙂

Enige nadeel/verbeterpunt die ik mij kan bedenken is de praktische kant van de verpakking. Het viel mij namelijk op dat wanneer ik de pot op zijn kop heb gehad en daarna de dop open maak er wat thee uitvalt en dus verloren gaat. Ook had ik het prettig gevonden als de theesoort ook op de bovenkant/deksel van het blik vermeld was geweest. Dit had het vanuit mijn kast aan de bovenkant overzichtelijker gemaakt.


Tastea Thee kopen?

Wil je de thee van Tastea uitproberen?
De Tastea natuurlijke theesoorten zijn verkrijgbaar bij Tastea.nl
💖 Tip: Bekijk ook mijn blog artikel over theesoorten


Ben jij al bekend met de theesoorten van Tastea?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel bevat ontvangen producten.

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.