4.1 C
Amsterdam

The Body Shop Advent Calendar 2023

The Body Shop Adventskalender 2023 Review

De The Body Shop Advent Calendars zijn er weer! Ook dit jaar komt de The Body Shop met drie verschillende adventskalenders. Het gaat om de The Advent of Change, Big Advent of Change en Ultimate Advent of Change -kalender.

De The Body Shop adventskalenders springen er echt uit als het om het design en de vormgeving gaat. Ze stralen één en al kerst uit. De kalenders hebben ieder hun eigen kleur en design. En verschillen in inhoud en waarde.

Ik zelf heb de middelste The Body Shop Advent Calendar 2023 mogen ontvangen, namelijk de: The Body Shop Big Advent of Change Calendar. Benieuwd naar de inhoud en wat ik ervan vind? Je leest het hier hieronder.

The Body Shop Adventskalender

The Body Shop Adventskalender 2023

De The Body Shop Adventskalender is net zoals vorig jaar verkrijgbaar in drie verschillende varianten. De kalenders variëren in inhoud en waarde. Maar ook zijn de kleuren en designs verschillend van elkaar.

Alle drie komen ze in een uitklapbare doos met 3d design aan de bovenkant en daaronder drie lades. In de lades bevinden zich doosjes genummerd tot 24/25. Welke ieder een verrassingscadeautje uit het The Body Shop assortiment bevat. Dit maakt de The Body Shop Adventskalender hét ideale cadeau om af te tellen tot de Kerst.

Zoals we van de The Body Shop gewend zijn. Is er bij het samenstellen van de adventkalenders ook goed aan de duurzaamheid gedacht. Zo zijn de kalenders gemaakt van gerecyclede materialen en met het oog voor hergebruik.

Daarnaast bestaan de producten uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. En ontvangen hen Community Fair Trade-partners een eerlijke prijs voor de ingrediënten die zij leveren. Kortom, zoals de The Body Shop zelf zegt: ”In elk vakje een positieve verandering”.

De The Body Shop Adventskalender varianten van 2023

The Body Shop Advent Calendar 2023
 1. The Body Shop The Advent of Change Advent Calendar
  Inhoud: 24 producten
  Verkoopprijs: € 69,-
  Waarde: € 117,-
 2. The Body Shop The Ultimate Advent of Change Advent Calendar
  Inhoud: 25 producten
  Verkoopprijs: € 149,-
  Waarde: € 244,-
 3. The Body Shop Big Advent of Change Advent Calendar
  Inhoud: 25 producten
  Verkoopprijs: € 99,-
  Waarde: € 152,-

De inhoud (spoiler-alert)

Ik zelf heb de middelste adventskalender mogen ontvangen. Het gaat om de The Body Shop Big Advent of Change Advent Calendar. Deze kalender heeft 25 doosjes in totaal en is dus perfect om af te tellen tot de eerste Kerstdag!

Hieronder laat ik je de inhoud per vijf dagen zien. Indien de producten ook los verkrijgbaar zijn, zal ik er een linkje bij zetten.

Doosje 1 t/m 5

The Body Shop Adventskalender Inhoud t/m 5

Doosje 6 t/m 10

The Body Shop Adventskalender Inhoud
The Body Shop Adventskalender Inhoud 11 t/m 15
The Body Shop Adventskalender Inhoud 16 t/m 20

Doosje 16 t/m 20

The Body Shop Adventskalender Inhoud 21 t/m 25

Doosje 21 t/m 25

The Body Shop Advent Calendar 2023 Review

The Body Shop Advent Calendar 2023 Review

Zowel het ontvangen als uitpakken van deze The Body Shop adventskalender 2023 was een feestje! Qua design en vormgeving, vind ik het persoonlijk één van de mooiste adventskalenders.

Daarnaast vind ik het heel goed dat The Body Shop gebruik heeft gemaakt van gerecyclede materialen en zich inzet voor een beter milieu. De producten bevatten ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de The Body Shop maakt gebruikt van Fair Trade-partners. Iets wat ook direct een mooie en fijne Kerstgedachten is!

In de kalender zitten zowel fullsize als mini’s en de inhoud is erg gevarieerd. Zo bevat de kalender verschillende skincare, haarverzorging en bad -producten. Ook zitten er wat best selling items van The Body Shop in zoals een mini van de Camomile Cleansing Butter (die gaat mooi mee op reis) en het Vitamine C sheet mask.

De leukste items vind ik toch wel de Camomile Cleansing Butter, het Charcoal Facial Mask met mini Mask Brush en de fullsize Edelweisse Cleansing Concentrate!

Kijkend naar de vormgeving en inhoud, kan ik deze The Body Shop Advent Calendar 2023 zeker aanraden. Ik ben er erg blij mee. Leuk om cadeau te geven of om op deze manier verschillende producten uit het The Body Shop assortiment uit te kunnen proberen.


The Body Shop Advent Calendar kopen?

De The Body Shop Adventskalenders zijn tijdelijk verkrijgbaar vanaf € 69,-
bij de TheBodyShop.com

Lees tip!: Beauty Adventskalender 2023: hét overzicht


Voor welke adventskalender ga jij dit jaar?

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

Dit artikel bevat ontvangen producten.

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs