the MASK Dr. Face Sheet Masks

the MASK Dr. Face Sheet Masks Review

Ken jij de the MASK Dr. Face Sheet Masks van de Action al? Deze sheet masks zien er super cute uit, worden aanbevolen door diverse huidtherapeuten (skinproof) en zijn nog eens heel erg budgetvriendelijk. De maskers zijn in de volgende soorten verkrijgbaar: Propolis, BHA, Ceramide, Peptides, Probiotics, Niacinamide en Backuchiol. Alle hebben hun eigen werking.

Om deze tissue maskers te kunnen bemachtigen ben ik extra vroeg naar de Action gegaan. En gelukkig heb ik vier soorten kunnen bemachtigen, namelijk: bakuchiol, propolis, probiotics en peptides. In deze blog lees je dus mijn uitgebreide the MASK Dr. Face Sheet Masks review en laat ik je weten wat deze sheet masks van de Action voor mijn huid hebben betekend. Lees je mee?

the MASK Dr. Face Sheet Masks

De sheet maskers van the MASK Dr. zijn kant en klare sheetmaskers en kunnen dus direct bij het openen aangebracht worden op de huid. Geen gesmeer, geklieder of gedoe zoals bij de reguliere huidmaskers. De maskers vallen onder de Korean skin care en worden dus ook geproduceerd in Korea.

Per verpakking zit er één tissue masker in en na gebruik dien je deze weg te gooien. Het tissue masker is in de vorm van je gezicht en kan je direct aanbrengen op de huid. Breng deze aan op een gereinigde en droge huid. Vervolgens dien je het masker zo’n 10 a 15 minuten in te laten werken. Het resterende serum op de huid kan je inmasseren. Afspoelen is dus niet nodig. Doordat het sheet mask doordrenkt is met allerlei voedende ingrediënten, krijgt je gezicht als het ware een oppepper. Een ideaal gezichtsmaskers voor bijvoorbeeld jouw selfcare sunday!

De face sheet masks van het merk the MASK Dr. zijn in totaal 7 verschillende soorten verkrijgbaar. Iedere soort heeft zijn eigen hoofdingrediënt die aansluit op de behoefte van jouw huid. Kies dus en masker die qua werking aansluit op de behoefte van jouw huid. Er is keuze uit de volgende soorten: Propolis, BHA, Ceramide, Peptides, Probiotics, Niacinamide en Backuchiol. Hiervan heb ik de bakuchiol, propolis, probiotics en peptides kunnen uitproberen. Hieronder leg ik per soort de werking uit en wat het voor mijn huid heeft gedaan.

the MASk Dr. Face Sheet Mask Bakuchiol Review

Bakuchiol

De the MASk Dr. Face Sheet Mask Bakuchiol is verrijkt met ingrediënten zoals bakuchiol, kamperfoelie, sojabonen en grapefruit exact. Het maskers helpt bij het tegengaan van fijne lijntjes en rimpers en stimuleert de huidvernieuwing. Daarnaast verminderd het ook acné. Het masker heeft een revitaliserende werking en maakt de huid extra zacht. Geschikt voor de gecombineerde huid, normale huid, onzuivere huid en rijpe huid.

Action gezichtsmasker review

Propolis

De the MASk Dr. Face Sheet Mask Propolis is verrijkt met ingrediënten zoals honing, calendula en valkruid . Het maskers heeft een ontstekingsremmende werking en helpt tegen roodheid van de huid. Het masker heeft een hydraterende, verzachtende en rustgevende werking op de huid. Geschikt voor de normale huid, gecombineerde huid en gevoelige huid.

Action face sheet masks

Probiotics

De the MASk Dr. Face Sheet Mask Probiotics is verrijkt met probiotica en heeft een hydraterende en rustgevende werking op de huid. Het masker helpt de huidbalans te herstellen. Geschikt voor de normale huid en gecombineerde huid.

the MASk Dr. Face Sheet Mask Peptides Review

Peptides

De the MASk Dr. Face Sheet Mask Propolis is verrijkt met ingrediënten zoals niacinamide, steranijs, peperkoreels en mashmallow-wortelextract. Het maskers heeft een anti-aging effect en helpt de huid gladder en egaler te maken. Het masker heeft een verstevigende en egaliserende werking op de huid. Geschikt voor de normale huid, gecombineerde huid en rijpe huid.

Action Gezichtsmasker Review

Inmiddels heb ik alle vier de soorten Korean sheet masks uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ik dit gezichtsmasker van de Action heel graag gebruik. De maskers doen wat zij beloven en na gebruik krijg ik gelukkig geen puistjes uitbraak en/of andere fratsen met mijn huid (hier was ik een beetje bang voor gezien de prijs). Het aanbrengen van de the MASk Dr. face sheet masks is zo gebeurd en het scheelt weer wat tijd met het aanbrengen in vergelijking tot een klei masker bijvoorbeeld. Het ziet er vooral heel komisch uit als ik het masker op heb en mijn vriend heeft dan ook al meerdere keren dubbel gelegen haha 😉

Alle vier de soorten zijn mij goed bevallen en maken mijn huid na gebruik extra fris, zacht en gehydrateerd. Al moet ik kiezen tussen de vier soorten, dan is het Bakuchoil masker en de Probiotics mij het beste bevallen. Gezien de aanschafprijs van € 0,99 (wat ik echt geen geld voor een sheet mask vind!) en de werking kan ik deze gezichtsmaskers van de Action zeker aanraden. De ingrediënten zijn skin proof en ze doen wat ze beloven. Mocht ik weer bij de Action zijn, ga ik er zeker nog meer in slaan!


the MASK Dr. Face Sheet Masks kopen?

Deze sheet masks van the MASK Dr. zijn verkrijgbaar
voor € 0,99 per stuk bij de Action

💡 Lees tip!: Bekijk mijn skincare reviews


Wat is jouw favoriete huidmasker van de Action?

 

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.