4.1 C
Amsterdam

Therme Zen White Lotus Parfum

 Therme Zen White Lotus Parfum Review

Wegens het grote succes van de Zen White Lotus lijn van Therme, kwam Therme onlangs ook met een parfum. Toen ik dit las, heb ik het Therme Zen White Lotus parfum direct besteld! Ik ben namelijk dol op deze geur. Ik gebruikte voor heen altijd de body mist uit de lijn en ben dan ook heel blij dat er nu een parfum met de Zen White Lotus geur is uitgebracht. Het is een budget vriendelijk eau de parfum en in deze review deel ik mijn uitgebreide mening over het product. Lees je mee?

Zen White Lotus Eau de Parfum

Therme Zen White Lotus Review

De Therme Zen White Lotus lijn is de best verkochte lijn van Therme. Daarom komt het merk nu ook met een eau de parfum. Het is een budgetproof parfum, die bijvoorbeeld ook erg leuk is om cadeau te geven. De opening van het Zen White Lotus parfum bestaat uit frisse topnoten van lotus, jasmijn, lelie en tuberoos. Deze nemen je als het ware mee naar een bloementuin waar het net heeft geregend. Vervolgens beleef je in het hart een heerlijke fruitige mix van roos, sinaasappel, perzik en melkachtige noot. De basis noten blijven het langst zitten, deze bestaan uit vanille en musk. Dit zijn twee ingrediënten die zeer geliefd zijn onder de parfums. Ontspan met de inspirerende geur van serene witte lotus en subtiele witte musk. Laat je meevoeren naar dat moment van innerlijk geluk tijdens jouw ‘zen’-moment.

Het Therme Zen White Lotus Eau de Parfum is een licht damesparfum. Persoonlijk denk ik dat het parfum het meest naar een lente/zomer parfum neigt. Het is een licht parfum en blijft ongeveer 2 a 3 uur goed ruikbaar. Het flesje is robuust en heeft een rustige uitstraling uitgevoerd in de kleur grijs. Het flesje heeft een inhoud van 30 ml. Naast het parfum zijn er meer soorten producten met dezelfde geur verkrijgbaar. De Zen White lotus lijn bestaat uit een massageolie, handcrème, badfoam, douchegel, bodymist, bodylotion, geurstokjes, huisspray, geurkaars, badolie, body butter, body serum, deodorant en body scrub.

Geurnoten Therme Zen White Lotus Parfum:

  • Basisnoten: Musk, Vanille
  • Hartnoten: Roos, Sinaasappel, Perzik, Melkachtige noot
  • Topnoten: Lotus, Jasmijn, Lelie, Tuberoos

Therme Zen White Lotus Review

Mijn ervaring.

Dit is echt een budget topper! Het is een heerlijk parfum voor een kleine prijs. Voorheen kocht ik altijd de body mist uit deze lijn, maar ik ben heel blij dat er nu ook eau de parfum van is. Deze blijft langer zitten en heeft een sterkere geur. Het parfum blijft lang zitten voor een parfum in deze prijsklasse. Wel is het zo dat deze niet de hele dag blijft zitten, maar dat kan je denk ik ook niet verwachten van een parfum in deze prijsklasse. Ik vind het echt een hele unieke geurencombinatie. Ik zou het zelf het beste omschrijven als bloemig en sensueel. Vooral de musk en vanille zijn goed uit het parfum te herkennen. Prima voor dagelijks gebruik en zou deze zeker opnieuw aanschaffen.

Je kan het Therme Zen White Lotus Eau de Parfum hier voor € 14,95 bestellen bij de bol.com.

Wat is jouw favoriete lijn van Therme?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs