Too Faced Lip Injection Extreme

Too Faced Lip Injection Extreme Review

De Too Faced Lip Injection Extreme is een waarom fenomeen op het gebied van lip plumpers! Vollere lippen zonder lip injectie? Deze Lip Injection Extreme lipgloss van het merk Too Faced schijnt dé oplossing te zijn.

De lipgloss zorgt direct na het aanbrengen ervan voor vollere lippen en voorziet deze van een mooie subtiele glans. Benieuwd? Ik test het product uitgebreid uit en hier lees je daarom vandaag mijn Too Faced Lip Injection Extreme review. Ook laat ik je mijn before en after foto’s zien zodat je goed het resultaat van deze lip plumper kunt zien.

🛍️ Tip!: Shop hier deze lip plumper extra voordelig!

Too Faced Lip Injection Extreme

Too Faced Lip Injection Extreme

De Too Faced Lip Injection Extreme is een lipgloss dan wel lip plumper die zorgt voor direct vollere lippen. Het is een lip plumper met direct en langdurig resultaat. Naast de vollere lippen geeft het ook een mooie subtiele en reflecterende glans aan de lippen. Het is een mooi alternatief voor wanneer je lip fillers overweegt maar liever geen naalden laat zetten. Deze gloss van Too Faced zorgt direct na applicatie voor vollere en gehydrateerde lippen. Dit met een langdurig resultaat.

De Lip Injection Extreme gloss van Too Faced bevat een formule aan speciale ingrediënten die ervoor zorgen dat de bloedvaten in de lippen worden verwijd. Dit zorgt dan ook de eerste 5 tot 10 minuten voor een lichtelijk tintelend gevoel. Dit kan door sommige mensen als onprettig en branderig ervaren worden. Na 5 minuten verdwijnt dit gevoel langzaam en lijken de lippen voller. De lippen zwellen op door deze formule en worden hierdoor intenser rood van kleur. Naast het volume effect zorgt de lipgloss ook voor extreme hydratatie en verzorging.

Too Faced Lip Plumper Gloss

De Too Faced lip plumper heeft een inhoud van 4 ml en bevat een handige applicator. De lipgloss huls heeft mooie metallic gouden details en is een beetje holografisch van kleur. De lipgloss zelf is transparant en geeft een mooi glans aan de lippen. Naast de orginele variant (transparant) is de Too Faced Lip Injection Extreme ook nog verkrijgbaar in andere kleuren, namelijk: Bubblegum Yum, Tangerine Dream, Pink Punch en Strawberry Kiss. Ik ben in deze review voor de orginele variant gegaan.

Too Faced Lip Injection Extreme result

lip plumper resultaat

Too Faced Lip Injection Extreme Review & Ervaring

De Too Faced Lip Injection Extreme is mijn eerste lip plumper product. Waar ik van mij zelf al vrij volle lippen heb en in principe niks te klagen heb, was ik toch wel heel benieuwd naar dit product. Want zou een gloss nou echt je lippen voller doen lijken en kan dit in slechts enkele minuten? Ik was wat sceptisch en vroeg mij al geruime tijd af of een lip plumper dit mogelijk zou maken. Na wat research kwam ik uit bij de Lip Injection Extreme gloss van het merk Too Faced. Dit zou dé gloss moeten zijn op het gebied van lip pluming. Ik besloot het product te bestellen en ik heb deze inmiddels meermaals gebruikt en uitgetest.

Ik kan je zeggen het product heeft mij enorm verrast, het werkt namelijk! Het tintelende branderige gevoel voelt niet heel prettig de eerste vijf minuten, maar het resultaat is wel direct zichtbaar. Mijn lippen zijn in mum van tijd voller en meer plumpy. Love it! Je moet er wel wat voor over hebben want de tintelingen voelen aan het begin niet heel fijn. Maar goed hey, wie mooi wil zijn, moet pijn leiden zeggen ze toch?! Nou is pijn in deze denk ik wel een heel groot woord.

Zoals je ook op mijn before en after foto kan zien is het verschil heel goed zichtbaar. Naast de volume die het product geeft is het ook gewoon een erg fijne gloss. Het heeft een lekker fruitige smaak/geur en laat mijn lippen lekker zacht en gehydrateerd aan voelen na gebruik.

Zeker een mooi alternatief voor naalden en een veel schappelijke prijs. Maar bovenal een natuurlijker effect. Ik zelf gebruik de gloss alleen bij speciale gelegenheden aangezien ik mij ook kan voorstellen dat het ergens misschien ook niet heel goed is voor de huid. Ooja en let op bij kusjes geven, de ontvanger zal namelijk ook het tintelende gevoel ervaren aka mijn vriend haha! 😉


Too Faced Lip Injection Extreme kopen?

De Too Faced Lip Injection Extreme shop je het voordeligst
bij de Douglas vanaf € 27,95 | 4 ml
Of bij de Zalando.nl

💡 Lees tip!: Bekijk ook mijn andere beauty reviews


Wat is jouw favoriete lip plumper product?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.