Treaclemoon Tropical Summer & Calming Sea Salt Secrets

Treaclemoon Tropical Summer Calming Sea Salt Secrets

De Treaclemoon Tropical Summer & Calming Sea Salt Secrets zijn de twee nieuwe limited editions shower and bath gels van Treaclemoon speciaal voor de zomer! Waan je alvast in de vakantie sferen met een van de nieuwe showergels van Treaclemoon. Een ticket to the tropics! Het gaat om de nieuwe Tropical Summer en Calming Sea Salt Secrets van Treaclemoon. Zowel de geur als de verpakking sluiten helemaal aan bij dit zomerseizoen.

Treaclemoon is een van mijn favoriete merken als het om bad- en douchegels gaat. Dit omdat de producten er leuk uitzien, lekker ruiken, maar ook vegan en dierproefvrij zijn. Beide producten kreeg ik opgestuurd en daarom lees je hier vandaag mijn Treaclemoon Tropical Summer & Calming Sea Salt Secrets showergel review. Lees je gezellig mee?

🛍️ Tip: Shop de Treaclemoon showergels hier extra voordelig!

Treaclemoon Tropical Summer Showergel

Treaclemoon Tropical Summer

De nieuwe Treaclemoon Tropical Summer Shower and Bath gel is een zomerse bad- en douchegel. De showergel heeft een zomerse oranje kleur en bevat een heerlijke geur van papaya en ananas. De gel kan dus zowel voor in bad als onder de douche gebruikt worden en zorgt voor een heerlijk ruikend rijkelijk schuim.

De Treaclemoon Tropical Summer showergel heeft een inhoud van 500 ml en is zowel vegan als dierproefvrij. De fles is gemaakt van gerecycled materiaal en de ingrediënten bestaan voor 95% van natuurlijke oorsprong. Goed om te weten is dat deze douchegel een limited edition betreft en dus maar tijdelijk verkrijgbaar is!

Treaclemoon Calming Sea Salt Secrets Showergel

Treaclemoon Calming Sea Salt Secrets

De nieuwe Treaclemoon Calming Sea Salt Secrets Shower and Bath gel is een zomerse bad- en douchegel. De showergel heeft een licht blauwe kleur en bevat een heerlijke geur van natuurlijk zeezout en subtiel kokos. De douchegel doet je direct denken aan de prachtige blauwe oceaan. De gel kan dus zowel voor in bad als onder de douche gebruikt worden en zorgt voor een heerlijk ruikend rijkelijk schuim.

De Treaclemoon Calming Sea Salt Secrets showergel heeft een inhoud van 500 ml en is zowel vegan als dierproefvrij. De fles is gemaakt van gerecycled materiaal en de ingrediënten bestaan voor 95% van natuurlijke oorsprong. Goed om te weten is dat deze douchegel een limited edition betreft en dus maar tijdelijk verkrijgbaar is!

Treaclemoon Review

Mijn review

Toen het pakketje met deze nieuwe twee limited editions van Treaclemoon binnen kwam, was ik direct razend enthousiast! Treaclemoon is namelijk één van mijn favoriete merken als het op badschuim en douchegel -producten aan komt. Wat mij gelijk opviel aan de nieuwe Treaclemoon Tropical Summer en Calming Sea Salt Secrets douchegels waren de vrolijke kleuren en verpakking. Deze stralen een en al happy en summer vibes uit!

Zowel de Treaclemoon Calming Sea Salt Secrets showergel als Treaclemoon Tropical Summer showergel vind ik heel erg lekker ruiken. Maar mocht ik tussen de twee moeten kiezen, dan zou mijn voorkeur uitgaan naar de Calming Sea Salt Secrets geur. Dit omdat ik persoonlijk meer van de frisse geuren houd. De geur van de Calming Sea Salt Secrets douchegel doet mij inderdaad direct denken aan de zee en zwoele zomeravonden. De Tropical Summer showergel daar in tegen vind ik juist weer bloemig en zoet ruiken. En doet mij direct aan vakantie en zomerse feestjes denken. Beide geuren ruiken echt heel erg lekker!

Super leuk dat Treaclemoon weer met twee nieuwe limited editions komt voor deze zomer. De douchegels zijn vanaf 3 juli verkrijgbaar bij het Kruidvat en de Trekpleister voor € 6,49 per stuk. Omdat het limited editions betreffen, zijn deze dus maar tijdelijk verkrijgbaar. Op is dus ook echt op. Dus mocht je één van de geuren willen uitproberen, sla dan snel je slag! 😉 Een ding is zeker, deze douchegels toveren de badkamer om in een tropisch resort.


Treaclemoon Bath- & Showergel kopen?

Deze zomerse limited edition douchegels zijn verkrijgbaar vanaf 3 juli
voor € 6,49 per stuk bij het Kruidvat en de Trekpleister

💡 Leestip: Bekijk mijn andere Treaclemoon reviews


Welke van de twee geuren lijkt jou het lekkerst ruiken?

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

 

Dit artikel bevat ontvangen producten.

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.