0.9 C
Amsterdam

True Organic Of Sweden All You Need Is Me

Onlangs ontving ik de True Organic Of Sweden All You Need Is Me crème van de webshop Geurwalhalla. Dit is een 100% natuurlijke crème die voor je voor van alles kan gebruiken. Het merk True Organic Of Sweden maakt al haar producten 100% natuurlijk en zoveel mogelijk biologisch. De lijn van dit Zweedse merk bestaat momenteel uit 3 producten waarvan ik vandaag de All You Need Is Me crème ga reviewen.

De ingrediënten.

De All You Need is Me crème bevat natuurlijke ingrediënten als olijfolie, castor olie, bosbessen zaad olie, bijenwas, shea boter en Vitamine E. De samenstelling van deze ingrediënten zorgt voor een bijzonder krachtige en stimulerende werking op de huid. Doordat de créme 100% natuurlijk is bevat deze geen parabenen, minerale oliën, sulfaten en kleurstoffen. Zelfs aan de verpakking is gedacht want de tube is gemaakt van suikerriet! Ook is deze niet getest op dieren. De crème beschermt en voorkomt tegen uitdroging, schilfering en barsten van de huid. Doordat het een intensief verzorgende crème is, heb je maar een klein beetje nodig.

Hoe gebruik je de True Organic Of Sweden All You Need Is Me?

Zoals eerder vermeld is de All You Need is Me een alles in 1 creme. Je kan de crème echt voor van alles gebruiken, super handig! De All You Need is Me creme is zowel geschikt voor volwassenen als kinderen. De créme werkt goed tegen gebarsten en droge nagelriemen, hielen, ellebogen en lippen. Ook kan je het product gebruiken als lipgloss of voedend haarmasker. Omdat de True Organic Of Sweden All You Need is Me voor zoveel gebruikt kan worden onderstaand een lijstje waar de créme allemaal goed voor is:

  • Beschermt de huid tegen weer en wind
  • Verzacht de rode en geïrriteerde huid
  • Maakt de huid zacht en soepel
  • Verlicht lichte zon verbranding van de huid
  • Vermindert ouderdoms- en witte vlekjes
  • Hydrateerd de droge huid
  • Helpt bij kleine schaafwondjes en kloofjes
  • Verlicht muggen- en insectenbeten
  • Verlicht luieruitslag
  • Tegen eczeem

Door de vele toepassingen en de fijne werking heeft de All You Need Is Me crème twee Awards gewonnen. Namelijk de ‘Swedisch Beauty & Cosmetics Awards’ uit 2015 en de ‘Tara Beauty Awards” uit 2014.

Mijn ervaring.

Ik gebruik het product inmiddels al een tijdje en ben er heel erg enthousiast over. Helaas heb ik vaak last van eczeem op mijn ellebogen en knieholtes. Vaak werken crèmes als Sudo crème, Bodylotion en Vaseline hier niet bij. Maar dit product heeft hier baat bij en de eczeem verdwijnt als sneeuw voor de zon. Ik heb maar een klein beetje nodig en smeer mijn ellebogen en knieholtes met de All You Need Is Me crème in voor het slapen gaan. De jeuk verdwijnt snel en het verlicht ook enorm. De volgende dag is mijn eczeem zo goed als verdwenen. Wel is het van belang om het smeren van deze crème bij te houden. Ik heb gemerkt dat de eczeem anders terug komt en als ik het elke avond even in smeer dat ik dan nergens last van heb.

Ik moest aan het begin even wennen aan de structuur van het product omdat deze niet als een normale crème is. Het lijkt een beetje op vaseline alleen dan iets steviger. Ik denk dat dit komt door de bijenwas in het product . Ook schud ik de tube altijd goed voor gebruik omdat er anders eerst wat olie uitkomt en dan de crème (bijenwas en shea boter) zelf. Maar heel storend is dit niet en aan de andere kant is het ook logisch! Want het is en blijft een 100% natuurlijk product zonder enige chemische toevoegingen. Een aanrader! 🙂

De True Organic Of Sweden All You Need Is Me créme (50 ml) kost € 25,99 en is te koop bij de webshop Geurwalhalla. Van de crème is ook een travel size verpakking met een inhoud van 15 ml verkrijgbaar. Deze kost € 13,99 en is ook verkrijgbaar via Geurwalhalla. Handig voor op reis of in je handtas!

Ben jij al bekend met het merk True Organic Of Sweden? En zo ja, wat vind je van dit merk?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs