Tweezerman Slant Tweezer Pincet

Tweezerman Pincet Review

Een Tweezerman pincet is niet meer weg te denken bij het epileren. Denk je aan een goede pincet, dan kom je al vrij snel bij het merk Tweezerman terecht. Door dat ik laatst mijn wenkbrauwen heb laten doen, leek het mij een goed plan om hierbij direct een nieuwe aan te schaffen. Aangezien een Tweezerman als de beste in zijn soort word aangeschreven, ging ik voor het Slant Tweezer model van het merk. Het pincet staat er bekend om dat je met deze zelfs de kleintjes haartjes weg krijgt en fijn in de hand ligt. In dit artikel lees je mijn review, lees je mee?

Epileren

Tweezerman Pincet Slant

De Tweezerman Slant Tweezer Pincet is een award winning product. Het is een wereldberoemde product en dit komt met name door dat deze zelfs de kleinste haartjes weg krijgt. De slant tweezer is van hoge kwaliteit en heeft een schuine punt. Ofwel hoe het merk het zelf zegt: ”Grabs every hair, every time”. De slant tweezer is gemaakt van roestvrij staal met een kleur laagje er boven op. De pincet is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik zelf heb hem in de kleur ”Geranium”. Bij de pincet word een handig bescherm dopje voor de punt geleverd. Hiermee voorkom je dat de punt beschadigd raakt en het is een stuk hygiënischer.

Tweezerman Slant Tweezer Pincet

De schuine kant van het pincet is ideaal voor het epileren in het algemeen. En met de andere kant (meer puntvormig) kun je heel precies te werk gaan. Handig voor bijvoorbeeld het verwijderen van stoppeltjes/ kleinere haartjes. Door de jaren lange ervaring van het merk is het pincet zo ontworpen dat deze fijn in de hand ligt en je moeiteloos haartjes kunt epileren. De Slant tweezer is in twee varianten verkrijgbaar. Namelijk een normaal en klein formaat. Het enige verschil zit hem dus in de grootte. De kleine kan bijvoorbeeld handig zijn voor in je handtas of op reis.

Tweezerman heeft als service dat je de producten kan bij laten slijpen. Mocht je Tweezerman pincet in verloop van tijd bot gaan worden, dan kun je deze gratis op sturen om bij te laten slijpen. Echt heel tof en uniek dat zij dit aanbieden. Hiermee word het onnodig om een nieuw pincet aan te schaffen en kan je jaren lang plezier hebben van je Tweezerman pincet.

Beste pincet

Mijn ervaring.

Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe Tweezerman pincet. Het is inderdaad een beter model dan mijn voorgaande die ik heb gehad. Ik kan heel precies te werk gaan en ik haal er zelfs de kleinste stoppeltjes mee weg! Ideaal en ook nog eens makkelijk in gebruik. Je betaald er dan misschien wat meer voor, maar in dit geval betaal je echt voor de kwaliteit. Ik denk dat ik deze nog jaren kan gebruiken en ik overweeg zelfs om nog een mini variant aan te schaffen voor in mijn handtas. Ook heel uniek van de slijpservice die zij aanbieden. Ik heb hier nog geen gebruik van gemaakt, maar het is zeker iets wat ik ga onthouden voor in de toekomst.

De Tweezerman Slant Tweezer pincet is te koop voor € 26,95 bij o.a. de Bol.com en LookFantastic. De kleinere variant kost € 17,95 en is ook te koop bij de Bol.com en LookFantastic.

Heb jij ook een Tweezerman pincet?

Gerelateerde blogposts

2 reactie

 • Reageren
  Kok
  7 februari 2022

  Wat doe ik fout met mijn tweezerman pincet! binnen 3 maanden trekt die er geen haartje meer uit?
  Dit is al mijn 3de pincet!

  • Reageren
   Janine - BeautyBlogster.nl
   11 februari 2022

   Wat jammer dat jouw pincet het zo snel begeeft. Betreft dit ook een Tweezerman pincet? Zij bieden een slijpgarantie. Hierbij mag jij je pincet opsturen en wordt deze opnieuw geslepen. Wellicht kan dit nog een oplossing bieden. Ik raad je aan om sowieso contact op te nemen met de fabrikant. Succes en hopelijk heb je er iets aan 🙂 Liefs, Janine

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.