4.1 C
Amsterdam

Twilly d’Hermès Parfum

Twilly d’Hermès Parfum Review

Ken jij het Twilly d’Hermès parfum al? Nee? Ik in eerste instantie ook niet en naar mijn mening is dit parfum underrated! Ik ontdekte het parfum doordat iemand anders het droeg en ik het heerlijk vond ruiken. Uiteraard vroeg ik meteen om welke parfum het ging en het bleek dus Twilly te zijn.

Aangezien de herfst in volle touren is en ik zat werd van mijn parfum voor de zomer, besloot ik het parfum te bestellen. Twilly d’Hermès parfum is is een unieke geur met een mix van vurig gember, verleidelijke tuberoos en een basis van sandelhout en vanille. Niet alleen de inhoud is geweldig, maar het flesje ziet er ook nog eens super leuk uit! Benieuwd geworden? Je leest hier mijn Twilly d’Hermès Parfum review.

Twilly Hermes

Twilly d’Hermès Parfum

Het Twilly d’Hermès Parfum is een uniek bloemig parfum die vol van geur is. Het parfum bevat het ingrediënt tuberoos: een wit bloemetje met een behoorlijk intense en sensuele geur. Twilly maakt hiermee een echte come back en maakt de tuberoos terug van weggeweest. Tuberoos is een sensuele bloem die iets ondeugends, sensueels en vrouwelijks heeft.

Twilly haar doel? Een parfum ontworpen speciaal voor jeugdige vrouwen. Het parfum is samengesteld door Christine Nagels en zoals zei zelf verteld: “Denkend aan jonge meisjes, hun leven aanschouwend, heb ik Twilly d’Hermès gecreëerd. Vrij, stoutmoedig, ondeugend, verbonden en brutaal gaan ze tegen alle verwachtingen in, rennen tegen de wind in, dwingen hun eigen ritme af en bedenken een volledig nieuwe cadans”.

Het parfum komt in een vrolijk, speels en kleurrijke kartonnen doosje geïnspireerd op de Twilly sjaals van Hermès. Het parfum zelf zit verpakt in een transparant glazen flesje met een dop in de vorm van een hoedje. Om de huls heen zit een strik gemaakt van kleurrijk lint in dezelfde stijl als de verpakking. Twilly d’Hermès is verkrijgbaar in drie soorten grootte flacons, namelijk: 30 ml, 50 ml of 85 ml. Ik zelf ben voor de tussen maat gegaan, namelijk 50 ml.

Dit parfum bestaat in de basis uit sandelhout en vanille, gecombineerd met de eigenzinnigheid van vurige gember en doorweven met verleidelijke tuberoos. Een perfect geurtje voor komend herfst- en winterseizoen dus. Lekker bloemig, kruidig en vrouwelijk!

Geurnoten Twilly d’Hermès Parfum:

  • Basisnoten: sandelhout en vanille
  • Hartnoten: tuberroos, jasmijn en oranjebloesem
  • Topnoten: gember, bergamot en pomerans

twilly d hermes parfum

Twilly d’Hermès review

Zoals mijn intro wellicht al verklapte vind ik dit Twilly d’Hermès Parfum heerlijk ruiken! Het is echt een hele unieke geur en het grappige is de geur komt nog het beste tot zijn recht na verloop van tijd. Als ik het namelijk opspuit geeft het niet direct het WAUW-effect, dit komt echt pas later. De geur is vol maar niet te zwaar. En wat al helemaal top is aan dit parfum is dat deze ook lang blijft zitten. Spuit ik het parfum op in de ochtend voor werk, dan ruik ik hem nog na werk. Oftewel hij blijft langer dan 8 uur goed ruikbaar. Heerlijk.. ik houd er van!

Ondanks dat het parfum geïnspireerd is op de jonge, vrije, ondeugende, pittige en vurige Hermès meisjes. Vind ik het persoonlijk een tijdloos parfum voor zelfverzekerde en sterke vrouwen. Als je houdt van bloemige volle geuren, dan kan ik het je zeker aanraden om dit geurtje een kans te geven. Let hierbij dus wel op dat het parfum aan het begin dus heel anders ruikt dan na dat je even wacht. Ik zelf zou de geur het beste omschrijven als gewaagd, vrouwelijk, zelfverzekerd, bloemig, kruidig en uniek.

Ik ben blij met mijn aankoop en zal dit parfum dan ook zeker vaker dragen. Niet alledaags, maar vooral wanneer de gelegenheid er voor is. Het parfum valt in het duurdere segment, maar ik vind het de prijs meer dan waard doordat de geur heel lang blijft hangen. Toch blijft een parfum iets persoonlijk en ik denk dat het met dit parfum een love it or hate it kwestie is.


Twilly d’Hermès Parfum kopen?

 Twilly d’Hermès Parfum is verkrijgbaar bij de Douglas.nl vanaf € 79,95  | 50 ml
Of bij de ICI PARIS XL en Bol.com

💡 Lees tip!: Bekijk mijn andere parfum reviews


Wat is jouw favoriete bloemige parfum?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs