4.1 C
Amsterdam

Urban Decay Naked Wild West Palette

Urban Decay Naked Wild West Palette

Het Urban Decay Naked Wild West palette: één oogschaduw palette wat al heel lang op mijn verlanglijstje stond. Ik wou al geruime tijd een oogschaduw palette van het merk Urban Decay, maar de prijs en het brede assortiment, deden mij lang doen nadenken.

Nu eindelijk is het zover! Ik ging voor het prachting Wild West palette. Een palette met maar liefst 12 desert-inspired neutrals. Benieuwd naar wat ik van dit oogschaduw palette vind? Je leest hier mijn Urban Decay Wild West palette review en ervaring!

👉Shop hier het Wild West oogschaduw palette extra voordelig!

Urban Decay Naked Wild West Eyeshadow Palette Review

Urban Decay Naked Wild West Palette

Het Urban Decay Naked Wild West oogschaduw palette is een oogschaduw palette met maar liefst 12 verschillende kleuren. De kleuren zijn desert-inspired neutrals en geven het inner-cowboy gevoel. Alle kleuren zijn volledig vegan. Met het palette creeër je eenvoudig een perfecte oogmake-up look. Of je nou voor een natuurlijke of opvallendere look wilt gaan. Door de variatie aan kleuren, kun je er veel kanten mee op.

De kleuren uit Urban Decay oogschaduw zijn geinspireerd door de droge woestijnen van California, Joshua trees en hemelse blauwe luchten. Van de 12 oogschaduw kleuren zijn het 8 matte kleuren, 2 shimmer kleuren en 2 metallic kleuren. Net zoals alle andere palettes van het merk, bevat ook deze oogschaduw het ultra-blendable Naked shadow formula ™. Een formule wat ervoor zorgt dat de oogschaduw goed blijft zitten makkelijk te blenden is. De oogschaduw zit verpakt in een prachtig vormgegeven palette met slangen print. Naast de 12 kleuren bevat het palette ook een spiegel en vegan/dierproefvrij dubbelzijde oogschaduw kwast.

👉Shop hier het Wild West oogschaduw palette extra voordelig!

Urban Decay Wild West Swatches

Over de kleuren

Door dat het palette een mooie combinatie aan matte, shimmer en metallic kleuren bevat, kun je er heel veel kanten mee op. Of je nou voor een wilde feestelijke oogmake-up look wilt gaan of een nude dag make-up look, met dit palette kan het allemaal! Zo zijn de eerste zes (neutrale) kleuren ideaal te gebruiken als basis en overgangstinten. En de andere zes (donkere) kleuren zijn weer perfect voor het creëren van diepte en definitie. Ook een fijn idee dat deze oogschaduw niet getest is op dieren het 100% vegan is. Onderstaand de beschrijving per kleur van links naar rechts:

 • Standoff – Neutraal – Matte – Zand crème mat
 • Spur – Neutraal – Matte – Terracotta nude mat
 • Nudie -Neutraal – Matte – Tan nude mat
 • Hold ‘Em – Neutraal – Shimmer – Antiek gouden glans
 • Cowboy Rick -Neutraal – Shimmer – Zilveren glans
 • Laredo – Neutraal – Matte  – Aards bruin mat
 • Bud – Donker – Shimmer – Aquatisch groen metallic
 • Rustler – Donker – Shimmer – Antiek brond metallic
 • Ghost Town – Donker – Matte – Bourgondië mat
 • Whiskey – Donker – Matte – Chocolade bruin mat
 • Tex – Donker – Matte – Inktgroen mat
 • Pony up – Donker – Matte – Gunmetal grijs mat

Wild West palette review

Mijn review en ervaring.

Dit Urban Decay Naked Wild West Palette is mijn aller eerste oogschaduw palette van dit merk. Oftewel een primeur! Ik wou al heel lang een nieuw, maar goed oogschaduw palette en toen kwam ik bij deze uit. Ik ben erg tevreden met het palette. De kleuren zijn goed gepigmenteerd, blenden fijn en zijn makkelijk aan te brengen. Ik heb het palette samen met de eyeshadow primer potion van het merk gekocht. Dit omdat ik voor de volledige Urban Decay experience wou gaan 😉

Het enige nadeel wat ik mij kan bedenken is de verpakking. Ik had hier wellicht iets te hoge verwachtingen van. Ik had gehoopt op een luxeuze uitstraling, maar naar mijn mening oogt het wat goedkoop met het slangenprint en de bedrukking. Maar goed uiteindelijk gaat het om de inhoud en die is goed! Mijn favoriet kleuren zijn toch wel ”Hold’em, Cowboy Rick en Rustler”’. Als je opzoek bent naar een kwalitatief goed oogschaduw palette waarmee je verschillende ooglooks kunt maken, dan zou ik deze zeker aanraden.

Het Urban Decay Naked Wild West Palette is te koop voor € 54,95 bij o.a. de LookFantastic, Zalando en ICI PARIS XL


Wat is jouw favoriete oogschaduw palette van Urban Decay?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs