4.1 C
Amsterdam

Urban Decay Perversion Mascara

Urban Decay Perversion Mascara Review

De Urban Decay Perversion Mascara is een mascara die bigger, blacker en badder dan andere soorten. Waar Urban Decay vooral bekend is van zijn prachtige oogschaduw paletten, heeft het merk ook diverse andere soorten make-up producten. Waaronder ook deze mascara. Nou ik mascara een make-up product wat ik vrijwel elke dag draag. Ik vind dat het mijn oogopslag beter accentueert en het een opgewekte blik geeft. Als ik dan ook maar één make-up product zou mogen meenemen, zou het absoluut mascara zijn!

Van de webshop Lyko ontving ik de Urban Decay mascara in combinatie met het Cyber Palette en de Primer Potion. Deze worden als set verkocht, namelijk als: Urban Decay The Perfect Mix Set. Je leest daarom vandaag mijn Urban Decay Perversion Mascara review en ervaring. Ook laat ik je in dit blogartikel het resultaat met en zonder het product zien.

Urban Decay Perversion Mascara

Urban Decay Perversion Mascara

De Urban Decay Pervesion Mascara verlengt de wimpers en geeft deze meer volume. De mascara is crèmig van textuur en daardoor gemakkelijk aan te brengen. Het bevat 3 soorten pigment die allemaal diepzwart van kleur zijn. Ook bevat het verzorgende ingrediënten die de wimpers gelijktijdig voeden en verzorgen. Zo bevat de mascara een mix van eiwitten en honingextract. Deze ingrediënten staan bekend om hun wimper groei stimulerende werking. Urban Decay belooft de wimpers BIGGER, BLACKER en BADDER te maken. Het maak je wimpers nóg sexyer en  prepareert en accentueert ze beter.

Voor de rest is de huls van de mascara zelf in een metallic look uitgevoerd en is vrij basic qua bedrukking. Toch is de huls kenmerkend voor het merk Urban Decay en krijg je de indruk van een kwalitatief goede mascara. Het applicatie borsteltje bevat gedraaide haartjes waardoor je de mascara heel secuur per wimper haartje kunt aanbrengen. De mascara belooft de wimpers een intens zwarte kleur te geven en zorgt voor extra veel volume.

Urban Decay Mascara Review

De Urban Decay Pervesion Mascara heeft een inhoud van 12 ml en is na het openen 6 maanden houdbaar. Ook een bijkomend voordeel is dat de mascara vegan is en daardoor ook dierproefvrij. De mascara is ook verkrijgbaar in een waterproof variant. Ideaal voor als je wilt dat je mascara blijft zitten tijdens een regenbui of als je gaat zwemmen/sporten.

Urban Decay Perversion Mascara swatch

Mijn review en ervaring

Ik heb de Urban Decay Pervesion Mascara inmiddels meerdere keren kunnen uitproberen. Helaas valt de mascara iets wat tegen. Ik zal eerst de positieve punten benoemen. De mascara geeft zoals belooft een mooie zwarte kleur en lengte aan mijn wimpers. Alleen bij het aanbrengen houd het borsteltje de wimpers niet voldoende uit elkaar waardoor deze aan elkaar komen te zitten. Dit kun je ook goed zien op de before en after foto’s. Ook geeft de mascara gedurende de dag af. Zo moest ik meerdere keren de bovenkant weg wrijven omdat zich hier mascara bevond van de wat langere wimpers. Ook het borsteltje zelf is vrij basic en het van mij wel wat beter gemogen.

Helaas een totaal andere ervaring dan de Urban Decay oogschaduw paletten. Hier ben namelijk ik altijd wel heel tevreden over geweest! In vergelijking tot de kwaliteit en de werking vind ik de prijs van het product aan de hoge kant en zou ik deze daarom niet opnieuw aanschaffen. Toch leuk om ook eens een ander product uit geprobeerd te mogen hebben. Voor nu houd ik het alleen bij de prachtige Urban Decay Naked oogschaduw paletten.


Urban Decay Perversion Mascara kopen?

Wil je deze mascara van Urban Decay kopen?
Deze mascara shop je het voordeligst voor € 23,60 bij Lyko.nl


Wat is jouw favoriete product van Urban Decay?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?


Dit artikel bevat ontvangen producten.

Dit vind je misschien ook leuk

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs