0.9 C
Amsterdam

Vichy Mineral 89 Booster

Een tijdje geleden maakte ik kennis met de Vichy Mineral 89 Booster. Dit is een booster wat voor 89% uit het wel bekende Vichy mineraliserend thermaal water bestaat en hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong. Dit is ook gelijk de reden waarvoor de booster Mineral 89 heet. De Vichy Mineral 89 Booster kan als extra stap in je huidverzorgingsroutine toegevoegd worden, zodat je je huid net even dat stukje extra verzorging geeft. Ik gebruik het product nu ruim 2 weken en via deze review deel ik graag mijn ervaring met dit product.

Vichy Mineral 89 Booster

De booster bevat slechts 11 ingrediënten waarvan het grootste gedeelte (89%) uit het Vichy mineraliserend thermaal water. Dit water word in al de producten van Vichy gebruikt. Het Vichy mineraliserend thermaal water bevat 15 mineralen die de huid versterken en beter bestand maakt tegen invloeden van binnen en buiten -af. Denk hierbij aan vervuiling, stress en vermoeidheid. Maar ook bescherming tegen kou, hitte, airco en UV-stralen.

Mineralen die onder ander in dit bijzondere water zitten zijn: Kalium, Calcium, Natrium, Fluor, Bicarbonaat, Ammonium, Borium, IJzer, Magnesium en Strontium. Het mineraliserend thermaal water van Vichy is afkomstig uit het duizend jaar oude vulkanisch gebied van de Franse Auvergne.

Daarnaast is er ook hyaloronzuur aan de 89 booster toegevoegd. Dit is een huideigen ingrediënt wat er voor zorgt dat vocht in de huid beter wordt vast gehouden. Vooral bij de ouder wordende huid is dit ingrediënt heel goed. Ook zorgt hyaloronzuur voor een betere bloedcirculatie van de huid en laat deze er jonger en frisser uit zien. Het is dus een mooi puur product met veel gezonde en doeltreffende ingrediënten.

Het Vichy Mineral 89 Booster is gedurende 4 weken getest door 52 vrouwen die 2 applicaties per dag gebruikte. Hieruit is bewezen dat de huid bij het gebruik van het booster 21% veerkrachtiger, 20% gladder, 26% stralender en 26% gelijkmatiger kan worden.

 

Hoe gebruik je de Vichy Mineral 89 Booster?

De  Vichy Mineral 89 Booster gebruik je naast je dagelijkse verzorgingsroutine. Voordat je de booster gebruikt reinig je eerst de huid. Hierna breng je 1 a 2 pompjes van het Vichy Mineral 89 booster aan op je gezicht, waarna je verder kan met je gebruikelijke huidverzorgingsroutine. Vichy geeft aan 2 pompjes te gebruiken, maar ik zelf vind 1 pompje van het product meer dan voldoende. Dit is dus een beetje wat jezelf fijn vind.

Mijn ervaring.

Ik gebruik het product inmiddels 2 weken en ik ben er erg tevreden over. Het product doet wat het belooft en heeft een mooie hygiënische verpakking. Ik vind het pomp flacon erg fijn werken en zo kan eenvoudige de juiste hoeveelheid doseren. Ook is het fijn dat de verpakking doorzichtig is, zodat ik goed kan zien hoeveel er nog in zit. Ik heb gemerkt dat dit product mijn huid echt een boost geeft en de dofheid wegneemt.

De textuur van het product zit een beetje tussen een serum en booster in. Het voelt lekker fris aan, denk hierbij aan een gel/water -achtige textuur. De booster is daarna geheel geurloos. De booster trekt zo snel in dat mijn huid het als het ware opslurpt 😉 Wel zou ik adviseren om maar 1 pompje te gebruiken. Ik merk bij mijn huid dat 2 pompjes net even te veel is, waardoor het toch een klein beetje plakkerig en trekkerig kan gaan aanvoelen.

Voor de kwaliteit en de werking van het product vind ik verkoopprijs erg meevallen. Je doet erg lang met dit product, doordat je maar heel weinig nodig hebt op één dag. Voor de rest is de Vichy Mineral 89 Booster voor mij een dikke aanrader en ik zou dit product zeker nog eens aanschaffen. Ik ben fan!

De Vichy Mineral 89 Booster (50 ml) kost € 22,95 en is o.a. hier te koop bij de bol.com.

Gebruikt jij iets extra’s in je huidverzorgingsroutine? Of ben jij al bekend met deze Vichy Mineral 89 Booster?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs