4.1 C
Amsterdam

We Love the Planet Deodorant Stick

We Love the Planet Deodorant Review

Vandaag deel ik mijn review over de We Love the Planet deodorant stick. Ik ontving de deodorant in de laatste versie van de JouwBox. Door de populariteit van dit product, leek mij het leuk een apart artikel over dit product te schrijven. Het is één van de best verkochte biologische en 100 % natuurlijke deodorant in Nederland. Dit geldt voor zowel de inhoud als de verpakking van het product. Goed voor jou en de planeet, dat is waar We Love the Planet voor staat. Ik probeerde de deodorant stick uit en laat je in dit artikel weten wat ik er van vindt. Lees je mee?

We Love the Planet Luscious Lime Deodorant

We Love the Planet Deodorant Stick Review

De We Love the Planet Deodrant Stick is een deodorant gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Dit betekend tot vergelijking met de standaard deodorants, dat dit product geen synthetische stoffen en alumnium bevat. Oftewel beter voor jou en het milieu. De deodorant is gemaakt op basis van bijenwas, kokosolie en maiszetmeelpoeder. Het toegevoegde zuiveringszout zorgt voor de ontgeurende werking. Dit zorgt er dus voor dat je oksels fris blijven en transpireer geurtjes worden tegen gegaan. De natuurlijke deodorant heeft een verzachtende en hydraterende werking op de huid, zonder dat deze poriën doet verstoppen.

De deodorant is verkrijgbaar in 8 verschillende geuren. Ik zelf heb de Luscious Lime variant. De geur beschrijf ik hier verder in dit artikel. Ook is de We Love the Planet naast een stick ook verkrijgbaar in een blikje. Ik zelf vind een stick persoonlijk fijner werken en meer hygiënisch. Zo hoeven mijn handen niet in contact te komen met mijn oksels. De ingrediënten van beide zijn overigens geheel het zelfde. De We Love the Planet deodorant stick heeft een inhoud van 48 gram en de houdbaarheid is 12 maanden. Volgens We Love the Planet zou de één stick ongeveer 2 tot 3 maanden mee moeten gaan, bij dagelijks gebruik.

Luscious Lime geur.

Ik heb zelf de We Love the Planet deodorant stick in de geur ”Luscious Lime”. Dit is een frisse, verkwikkende citrus-achtige geur. De geur bestaat uit een mengsel van limoen, mandarijn en bergamot. Dit zijn alle 100% natuurlijke geur oliën. Ik vind het een lekkere geur en het doet mij ergens ook aan sorbet citroen ijs denken, alleen dan de niet chemische variant 😉

Andere geuren zijn:

Natuurlijke deodorant

Mijn ervaring.

In eerste instantie was ik wat sceptisch over het fenomeen biologische deodorant. Want zou deze net zo goed werk tegen transpireren als een standaard deodorant? Niks is vervelender als jouw omgeving jouw zweet geur opmerkt. Ik testte het product dan ook eerst uit op een dag dat ik thuis kon werken. De deodorant stick dien je voor gebruik omhoog te duwen. Doe dit niet te ver, want het bevat geen draai knop om deze weer omlaag te doen. De natuurlijke deodorant smeert goed uit en heeft een lekkere frisse geur.

Je merkt dat de substantie is dan normaal, wat helemaal niet zo gek is voor een natuurlijk product. Echter is dit niet storend. Maar het meeste belangrijke is dat het werkt en dat doet het dus. Ik ruik geen vieze zweet geur en heb ook geen last van overmatig transpireren. Enige nadeel vind ik de verpakking en de prijs. De geur zelf is wel vrij snel weg, maar dit is bij de meeste deodorant wel het geval. Mocht je dus op zoek zijn naar 100% natuurlijk alternatief voor je standaard deodorant, dan zou ik dit product zeker aanraden.

De We Love the Planet deodorant stick Luscious Lime is o.a. hier voor € 14,95 bestellen bij de bol.com.

Heb jij wel eens een 100% natuurlijke deodorant uitgeprobeerd?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

2 REACTIES

  1. Ik was in eerste instantie ook erg tevreden over mijn deodorantstick Sweet serenity. Ik gebruik het inmiddels een paar maanden en ben nu bezig met mijn tweede stick. Helaas moet ik constateren dat ik er lelijke vetvlekken van in mijn kleding krijg, met name bij bloesjes en jurken die nauw aansluiten onder de oksels.
    Superjammer, ik zal weer op zoek moeten naar een nieuw alternatief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs