We Love The Planet Lipbalm

We Love The Planet Lipbalm Review

De We Love The Planet Lipbalm is een 100% natuurlijk lip verzorgingsproduct. Deze lipbalm is nieuw in het assortiment van We Love The Planet en ik ontving deze om uit te testen! Eerder testte ik ook de deodorant van dit merk en hier was ik zeer tevreden over. Ik heb eigenlijk altijd wel iets van een lipbalm of ander lipverzorgingsproduct op zak. Dit om droge lippen en scheurtjes te voorkomen.  Maar ook vind ik het gewoon prettig aanvoelen. Hoe fijn idee is het als de lipbalm ook nog eens verantwoord is voor de planeet? Je leest hier mijn We Love The Planet lipbalm review.

We Love The Planet lipbalm

We Love The Planet Lipbalm Review

De We Love The Planet lipbalms zijn nieuw in het assortiment van We Love The Planet. Zoals wij van dit merk gewend zijn, zijn de lipbalms ook uitsluitend van 100% natuurlijk ingrediënten. De lip balms bestaan namelijk uit de meest hoogwaardige, natuurlijke en biologische oliën en boters. De lipbalm is dus vrij van chemische en synthetische stoffen. De basis ingrediënten van deze lipbalms zijn kokosolie en vitamine E en C. Deze ingrediënten hebben een verzorgende, verzachtende en beschermende werking op de lippen.

De verpakking van de We Love The Planet lipbalm is vergelijkbaar met die van de deodorant van het merk. Alleen dan een stuk kleiner. Ook bij de maak van de verpakking is gedacht aan het milieu. Deze push-up stick is namelijk ook gemaakt van gerecycled FSC mix papier. De verpakking heeft een inhoud van 4,9 gram en heeft een houdbaarheid van 12 maanden. De lipbalm is zeer eenvoudig in gebruik. Je hoeft alleen de onderkant van de stick iets omhoog te duwen. Het is een ideaal formaat om bijvoorbeeld in je handtas of broekzak te dragen.

natuurlijke lipverzorging

Velvet Daily variant.

De lipbalm is verkrijgbaar in 3 verschillende varianten. Met ieder zijn eigen werking of eigenschap. Ik zelf heb de Velvet Daily variant. Deze is speciaal bedoeld voor de gevoelige huid en heeft een subtiele en zachte vanille geur. Ik vind hem persoonlijk erg lekker! Naast de We Love The Planet lipbalm Velvet Daily, heb je ook nog de Velvet Care en Velvet Shine. De Velvet Care heeft een honing geur en de Velvet Shine een mango geur. Die laatste lijkt mij ook erg fijn.

Andere varianten zijn:

We Love The Planet Velvet Daily lipbalm

Mijn ervaring.

Ik vind de We Love The Planet Velvet Daily lipbalm een fijn product. Het verzorgt en hydrateert mijn lippen. En na gebruik voelen mijn lippen zacht aan. Heel tof dat dit merk nu ook met een lipbalm komt. De geur zelf, had van mij nog wel iets sterker gemogen. Maar ik kan mij ook voorstellen dat dit te maken heeft met dat dit product speciaal is voor de gevoelige huid. Wellicht is de geur in de Velvet Care en Shine sterker geconcentreerd. Stiekem hoop ik dat dit merk uiteindelijk met een product voor het haar zal komen. Iets van een verzorgende olie ofso.

Met deze lipbalm weet je dat je voor een verantwoord product voor planeet, dier en mens gaat. En dat geeft ook wel een fijn gevoel! Iets wat steeds belangrijker zal worden. Ook heeft de lipbalm een compact formaat en is daarom ideaal om mee te nemen in je handtas bijvoorbeeld. Iets wat steeds belangrijker zal worden. Als je op zoek bent naar een 100% natuurlijke lipbalm, die je lippen verzorgt en niet al te veel poes pas heeft. Dan zou ik deze zeker aanraden.

De We Love The Planet lipbalm is o.a. hier te koop bij de Bol.com

Gebruik jij 100% natuurlijke verzorgingsproducten?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: