4.1 C
Amsterdam

Weleda Amandel Verzachtende Douchecrème

Weleda Amandel Verzachtende Douchecrème Review

De Weleda Amandel Verzachtende Douchecrème is een milde en zachte douchecrème speciaal voor het reinigen van de gevoelige huid. Ik ontving dit douche product in de JouwBox en het leek mij leuk om hier een aparte review over te schrijven. Dus bij deze. Ik vertel je in dit artikel de eigenschappen van deze douchecrème en mijn mening over dit product. Je lees hier mijn Weleda Amandel Verzachtende Douchecrème review. Lees je mee?

Weleda Amandel douchecrème

Weleda Amandel Verzachtende Douchecrème

De Weleda Amandel verzachtende douchecrème bevat amandelolie en heeft een zeepvrije formule. Het is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en reinigt de huid op een milde en zachte wijze. De douchecrème heeft daarnaast door zijn crèmeachtige structuur ook nog eens een hydraterende werking. Het helpt de vochtbalans van de huid te reguleren. Het product bestaat uit uitsluitend 100% natuurlijk ingrediënten. Denk aan ingrediënten als mineralen, linolzuur, eiwitten, onverzadigde vetzuren en diverse oliën. De douchecrème heeft een subtiele amandel geur.

De douchecrème zit in een handige tube, waardoor je het product op een makkelijke en hygiënische manier kunt doseren. Voor de rest heeft het een dikke structuur en schuimt het niet bij gebruik. Het zorgt ervoor dat je huid glad en zacht aanvoelt na gebruik. Voor de rest heeft het product een inhoud van 200 ml.

Weleda Amandel

De Weleda Amandel lijn

Naast deze douchecrème bestaan er ook nog andere producten uit dezelfde lijn. De Weleda amandel lijn is speciaal voor mensen met een gevoelige huid. Het zorgt ervoor dat er geen huidirritatie na gebruik zal optreden. Amandel heeft namelijk een rustgevende en milde werking op de huid. De Weleda amandel lijn bestaat naast de douchecreme ook uit een bodylotion, reinigingsmelk, gezichtsolie, gezichtscrème en handcrème.

Weleda douchecrème

Mijn ervaring.

Ik vind dit een heerlijke douchecrème. Het maakt mijn huid goed schoon en voelt vooral erg gehydrateerd en zacht aan na gebruik. Ook de subtiele amandel geur in dit product kan ik erg waarderen. Het product schuimt niet, maar dat is in principe ook niet nodig. Zo lang het mijn huid maar goed reinigt. Daarnaast vind ik ook de tube erg fijn in gebruik. Het heeft een mooie verpakking en prima prijs. Ik zou dit product dan ook zeker kunnen aanbevelen.

De Weleda Amandel Verzachtende Douchecrème is o.a. te koop bij de Bol.com

Wat is jouw favoriete Weleda product?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs