4.1 C
Amsterdam

Wereldkaart op aluminium

wereldkaart op aluminium

Een mooi item aan wanddecoratie kan een muur doorbreken en sfeer in huis brengen. Ik zelf houd ervan om muren op te vrolijken door middel van mijn eigen schilderijen, posters, foto’s en nog veel meer. Ook kan wanddecoratie het lege/kale gevoel in huis wegnemen. Het brengt kleur, warmte en dimensie in huis. Genoeg redenen dus om een leuk item aan de muur op te hangen!

Onlangs ontving ik van het bedrijf Wereldkaarten.nl een prachtige wereldkaart op aluminium. Deze wereldkaart heeft inmiddels een mooi plekje in mijn kantoor gekregen. Erg leuk om naar te kijken en daarbij te bedenken wat mijn volgende vakantiebestemming zal worden. Het bedrijf vroeg mij een review te schrijven over dit product. Ik mocht zelf een keuze maken uit hen assortiment van maar liefst 90 verschillende varianten wereldkaarten. Ik zelf heb gekozen voor de variant ”Textiel”. Benieuwd? Lees dan hieronder mijn ervaring met dit product!

wereldkaart op aluminium

Over Wereldkaarten.nl

Wereldkaarten.nl is zoals de naam als zegt een webshop boordevol met verschillende wereldkaarten. De webshop bevat maar liefst 90 verschillende en unieke wereldkaarten. De wereldkaarten zijn te bestellen op verschillende materialen. Zo kun je in de webshop een wereldkaart op canvas, hout, poster, schoolplaat, behang, prikbord, aluminium en plexiglas. Maar ook als kraskaart, puzzel, muursticker of ingelijst. Voor ieder is wel een passende wereldkaart! De thema’s van de wereldkaarten variëren van historisch, strak, kleurrijk en trendy. Naast de wereldkaarten zijn er ook landkaarten en stadskaarten in de webshop verkrijgbaar.

Conclusie Wereldkaart op Aluminium

Ik ben erg blij met deze wereldkaart op aluminium. De bedrukking is van goede kwaliteit, de kleuren zijn scherp en de namen van de landen zijn goed leesbaar. Ook het thema ”Textiel” waar ik voor gekozen heb, valt erg goed in de smaak. Ik heb deze wereldkaart in de grootte 90×60 cm ontvangen en dit vind ik een perfect formaat. De kaart is ook nog verkrijgbaar in 2 grotere formaten en 3 kleinere. Echt een leuke nieuwe Eyecatcher in mijn kantoor.

Deze Aluminium Wereldkaart in het thema ”Textiel” in het formaat 90×60 cm kost € 79,95 en is hier te bestellen.

 

Wat heb jij aan de muur hangen qua wanddecoratie? Laat het hieronder in de reacties weten, ik ben erg benieuwd!

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel bevat ontvangen producten.

Dit vind je misschien ook leuk

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs