Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green Parfum

Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green Parfum Review

Het Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green Parfum is sinds enkele maanden toegevoegd aan het assortiment van YSL. Dit na het succes van de originele variant. Het is een unieke geur met een mix van gedurfde en feestelijke ingrediënten zoals mandarijn, fig en koffie. Niet alleen de inhoud mag er zijn, maar het flesje van zich zelf is al één feestje om te zien!

Mijn huidige parfum geuren begonnen op te raken maar ook te vervelen, daarom besloot ik voor een nieuw parfum te gaan. Uiteindelijk na meerdere geurtjes uitgetest te hebben, kwam ik bij dit parfum uit. Een prima geur voor komende zomer maanden. Om deze reden lees je hier vandaag mijn Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green Parfum review.

🛍️ Shop: Of shop hier het parfum extra voordelig >

Black Opium Parfum Review

YSL Black Opium Illicit Green Parfum

De Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green Parfum is de nieuwe limited edition van de originele variant! Dit parfum bestaat in de basis uit het wel bekende Black Opium-akkoord maar dan met toevoeging van mocktail-geïnspireerde ingrediënten. Een perfect geurtje voor komend zomerseizoen dus. Ideaal voor zwoele zomer avonden of uitbundige feestjes.

Niet alleen de inhoud heeft een upgrade gekregen, nee ook de verpakking. het hart van het flesje van de illicit green editie is namelijk zoals de naam wellicht al verklapt fel groen. Dit geeft het een energiek, luid en frisse uitstraling. De groene neon kleur is gekozen en geïnspireerd op één van de meest iconische couture stukken van Yves Saint Laurent. Het design van het Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green Parfum weerspiegelt de gedurfde houding van Yves Saint Laurent, namelijk: gedurfd en verrassend.

Beste zomer parfum

Het parfum staat voor plezier en feestelijkheid. Op het top punt van sensualiteit en klaar om te durven. Het Black Opium Illicit Green parfum is bloemig van geur en wordt gedreven door al je zintuigen. Zoals Yves Saint Laurent zelf zegt is het een mooie mocktail-geïnspireerde geur. Het bestaat uit een mix van het Black Opium-akkoord samen met samensmeltende ingrediënten.

Het bevat een mooie mix van fruit, bonen en bloemen.Denk aan koffie en vanille, maar ook jasmijn. Afgemaakt met sappige groene mandarijnen en romig vijgenvlees maakt het een opwekkende en verslavende geur. De basis noten van dit parfum zijn vijg en citrus. Het is een gewaagde, verleidelijke en vrouwelijke geur.

Geurnoten Black Opium Illicit Green Parfum:

  • Basisnoten: fig en citrus
  • Hartnoten: oranje bloesem en mandarijn
  • Topnoten: jasmijn, vanille en koffie

Yves Saint Laurent Black Opium Green Review

Mijn ervaring en review

Het nieuwe Black Opium Illicit Green parfum van Yves Saint Laurent vind ik een verslavende, unieke maar boven al heerlijke geur. Mijn huid reageert erg goed op dit parfum en het blijft erg lang zitten. Bij het dragen van dit parfum heb ik al meerdere complimenten ontvangen! Dit is typisch een parfum geur die ik opnieuw zou aanschaffen. Het is een wat zwaarder parfum, maar de nieuw toegevoegde ingrediënten maken het een ideaal geurtje voor de zomer. Ook de verpakking is schitterend, dat betreft ook heel leuk om iemand cadeau te doen.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe parfum en ik draag deze inmiddels bijna dagelijks (verslavend). Als je opzoek bent naar een bloemige, energieke, sensuele, mysterieuze en vrouwelijke geur, dan kan ik je deze zeker aanraden. Deze geur vind ik persoonlijk lekkerder dan de orginele variant. Dit komt omdat deze iets minder zwaar is en minder zoet in vergelijking tot de standaard variant.


YSL Black Opium Illicit Green Parfum kopen?

Dit Black Opium Parfum is verkrijgbaar bij de Douglas.nl vanaf € 61,95 | 30 ml
Of bij de ICI PARIS XL en Bol.com


Welke geur draag jij graag in de zomer?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.